Jelenine reči su ga porazile: Zbog OVOGA je Duško izgubio kontrolu i prvi put reagovao preko advokata FOTO

Jelenine reči su ga porazile: Zbog OVOGA je Duško izgubio kontrolu i prvi put reagovao preko advokata FOTO

Autor: | 10/01/2023

1

Duško Tošić prvi put izgubio kontrolu letos, reč dao advokatima

Najradosniji hrišćanski praznik Božić, kada se najbliži okupljaju oko trpeze u slozi i veselju, a sve što je bilo loše oprašta se i zaboravlja, u porodici Jelene Karleuše i Duška Tošića već drugu godinu zaredom izgleda potpuno drugačije. Idilične slike koje tradicionalno u to vreme muzička zvezda deli sa brojnim obožavaocima počele su da tamne kada je 7. januara 2022. objavljena vest da je u njihovoj kući na Dedinju bilo porodičnog nasilja, zbog čega su intervenisali i organi reda.

Pročitajte: Prošle godine na Božić zvala sam policiju zbog nasilja, a sad... Nova drama u porodici Jelene Karleuše i Duška Tošića

Miša Obradović

 

U mesecima koji su se nizali usledilo je prividno primirje. Ona se vratila svojim obavezama na muzičkoj sceni, on je otputovao u Tursku i posvetio se novim zaduženjima na poziciji fudbalskog menadžera. I taman kad su svi pretpostavili da će se njihov bračnoporodični život vratiti u normalne tokove, ako ni zbog čega drugog, onda zarad ćerki koje oboje neizmerno vole, pevačica je priznala da je razvod neminovnost.

‒ Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo brak posle 14 godina. Nažalost, on sebe više ne vidi kao deo naše porodice. Tehničko-pravne stvari će biti sporazumno rešene u narednom periodu ‒ naglasila je na početku saopštenja, koje je objavila prvih dana jula. Zatim je dodala:

Pročitajte: Godinu dana je ćutala! Jelena sve priznala - Gde živi Duško? Da li se razvela? Šta mu neće oprostiti

Arhiva Hello!

 

‒ U ovom teškom periodu za našu porodicu i decu neću da molim za razumevanje medija, jer je to uzaludno. Od javnosti ne očekujem ni ljudskost, ni razumevanje, samo likovanje i ispiranje usta našim životima, što je nešto na šta sam navikla. Pa... navalite. Preživela sam sve, pa ću i ovo. Život ide dalje. Da bih sprečila netačne natpise, sva bračna imovina prepisana je na našu decu. Starateljstvo nad decom pripada meni. Bilo kakva napisana laž rezultiraće tužbom, kao i do sada.

Pročitajte: Noć uoči priznanja da se razvodi Jelena je u svom domu pronašla njeno pismo - Volim te i ne mogu da živim bez tebe

Instagram

 

Duško Tošić nije se oglasio ovim povodom, ali je usledilo još jedno Jelenino obraćanje. Povodom 44. rođendana, za magazin Story dala je intervju u kome je otkrila u kakvim je odnosima sa suprugom i kako se oseća.

‒ Nismo predali papire za razvod. Neka piše ko šta hoće, kao i do sada. Mene to pogađa kao kada slona ujede komarac za najdeblje mesto. Neću više nikome ništa da objašnjavam.

Na pitanje da li je sebi rekla da je preterala kada je objavila saopštenje, odgovorila je:

‒ Nisam preterala. Mora da se nauči pameti. Nemam ja više godine za gubljenje. Od sada mi je ili-ili sve u životu. Nemam više toleranciju. Izgubila se za ove 44 godine trpljenja.

Pročitajte: To bi bilo to! Duško na kraju godine rekao svoje, Jelena ne može da dođe sebi FOTO

Edi Adlan

 
 

Pomenuti intervju ustalasao je javno mnenje, pa su počeli da se nadovezuju članci kojima se implicira da je slavni bračni par odustao od razvoda. Ni ovoga puta Duško nije davao izjave, ali je zato reč prepustio pravnim zastupnicima, koji su reagovali munjevito.

‒ Duško Tošić i Jelena Karleuša su u pregovorima oko sporazumnog razvoda braka. U kontaktu smo sa Jelenom i njenim advokatima i nadamo se da će se ukoro pronaći mirno i sporazumno rešenje, prvenstveno imajući u vidu interese njihovih maloletnih ćerki. Sve ostale medijske navode vezane za tu temu, u ime mog klijenta, demantujem kao neistinite ‒ poručio je advokat Nikola Premović.

I tako, u atmosferi rekla-kazala, stigosmo do dočeka 2023. godine, još jednog Božića i novih obračuna poznatog para.

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti