Zabrana prilaska je istekla, ali bol nije nestala: Jelena konačno odgovorila na pitanje o Dušku, sve je jasno

Zabrana prilaska je istekla, ali bol nije nestala: Jelena konačno odgovorila na pitanje o Dušku, sve je jasno

Autor: | 21/03/2022

1

Duško i Jelena su već od 1. januara punili naslovne strane domaće štampe. Prvo je pop diva napravila spektakl za doček Nove godine ispred Skupštine, a potom je nekoliko dana kasnije na Božić usledila drama u porodičnom domu.

 

Pročitajte: Nikad nije bilo jasnije - Duško i Jelena prošli su mnogo toga, odluka o razvodu je konačna

Instagram

 

Jelena je Duška prijavila za nasilje, pa je sud odredio zabranu prilaska u trajanju od trideset dana. Dva meseca kasnije izgleda da se prašina slegla, ali ne i znatiželja javnosti koja ne prestaje da se pita šta se dešava u njihovom braku i u kakvim su Duško i Jelena odnosima posle svega.

Posle sjajnog nastupa na Kopaoniku na festivalu „Music Week“, više nego raspoložena Jelena je prvi put odlučila da odgovori na pitanje o suprugu.

Pročitajte: Oglasila se Jelena! Dušku Tošiću uputila oštre reči (foto)

Rajko Ristić

 

Na pitanje novinara u kakvim je sada odnosima sa suprugom Duškom Tošićem JK je imala spreman odgovor.

‒ Sa Duškom je uvek bilo sve okej. Je l' nešto nije bilo ok sa njim? Mislim, ja sam uvek tako tvrdila, ali sada imam i potvrdu ‒ rekla je kratko za portal 24sedam.rs.

Komentari (1)

Loading
Slavica 00:33 22.03.2022
Odgovori

Jao mnogo ste slatki zivot brzo prodje nemoj da vam prodje u razmiricama imate divnu decu uhvatite se za ruke pa za inat dusmanima prosetajte Knez Mihajlovom nek svi popadaju od zavisti ne podlezite glupostima brinite o vama i o devojcicama pozdrav od Slavke.

hellomagazin.rs Boško Karanović

Slične Vesti