Karleuša ne prestaje da plače, Tošiću izrečena zabrana prilaska: Zbog ovoga je Duško ošamario Jelenu za prazničnom trpezom

Karleuša ne prestaje da plače, Tošiću izrečena zabrana prilaska: Zbog ovoga je Duško ošamario Jelenu za prazničnom trpezom

Autor: | 07/01/2022

1

Sukob Jelene i Duška Tošića uznemirio je javnost na Božić. Duško je suprugu navodno pljunuo i ošamario za prazničnim stolom u porodičnoj vili na Dedinju. 

Kako piše "Kurir" , Duško i Jelena, kao i svedoci, biće saslušani u policijskoj stanici Savski venac, kod dežurnog zamenika tužioca, a pevačica ne želi da priča sa policijom niti da podnese prijavu protiv supruga.

Pročitajte: Drama u domu na Dedinju - Jelena prijavila Duška za nasilje, reagovala policija

Instagram

 

- Dežurni zamenik javnog tužioca je naložio da se obavi razgovor sa prijavljenim Duškom Tošićem i svedocima koji su prisustvovali prijavljenom nasilju, nakon čega će biti izvršena procena rizika o eventualnom nasilju u porodici - saopštilo je tužilaštvo, prenose agencije.

Sukob Jelene i Duška nastao je tokom prazničnog ručka 

Pre nego što se nemili događaj navodno dogodio, Jelena je bila na grobu svoje majke Divne, kao i svaki dan, te se potom vratila kući na porodični ručak sa prijateljima i rodbinom. Tokom prazničnog ručka supružnici su se, navodno, žestoko posvađali što je kulminiralo time da je Jelenu Duško pljunuo u lice i udario pred svima.

Pročitajte: Veliki novogodišnji intervju Jelene Karleuše za HELLO! - Ova godina biće prekretnica u mojoj karijeri

Story arhiva

 

Najnovije informacije kažu da je u Policijskoj stanici Savski Venac Dusk dao iskaz u svojstvu građanina, kao i tetka Jelene Karleuše. Nakon uzetih izjava i izvršenih procena od strane PS Dušku Tošiću izrečena je Hitna mera zabrane prilaska i komuniciranja sa suprugom u trajanju od 48 časova u tom roku će mera biti dostavljena tužilastvu na ocenu da li postoji potreba za produženjem iste, piše Kurir. 

Za sada se ni pevačica ni fudbaler nisu oglašavali za medije.

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti