Nije ih rodila Divna, ali im je otac isti: Ovo su braća Jelene Karleuše (foto)

Nije ih rodila Divna, ali im je otac isti: Ovo su braća Jelene Karleuše (foto)

Autor: | 18/05/2022

0

Braća Jelene Karleuše njena su velika podrška 

Divna i Dragan Karleuša upoznali su se i venčali 1977, a već iduće godine dobili su ćerku Jelenu. U to vreme Divna je bila studentkinja Pravnog fakulteta, a Dragan kriminalistički inspektor. 

Brak, nažalost, nije potrajao. Posle nekog vremena svako je krenuo na svoju stranu, a njihovo jedino dete nastavilo je da živi s majkom. 

Pročitajte: Braća Jelene Karleuše mlađi su od nje, evo kako Ivan i Nikola Karleuša izgledaju (foto)

Instagram

 

Iako je Divna, kasnije, 17 godina bila u emotivnoj vezi sa pevačem Velimirom Mitrovićem Galetom, nije se ponovo udala. Dragan je, ipak, odlučio da još jednom ode pred matičara, a u zvaničnoj biografiji, svojevremeno predstavljenoj javnosti, navodi se da je njegova druga supruga direktor i suvlasnik preduzeća koje se bavi poslovima obezbeđenja. 

Kada je Jelena Karleuša imala 13 godina, njen tata je dobio prvog sina Ivana, a deset godina kasnije i drugog, Nikolu

Instagram

 

Braća Jelene Karleuše za sestru su uvek tu 

Iako je sa polubraćom uvek negovala blizak odnos, a tako je i danas, na društvenim mrežama može se pronaći samo jedna zajednička fotografija. Snimljena je još 2016, na Vidovdan, kada su Jelena i Duško Tošić okupili porodicu na slavlju povodom deset godina ljubavi i osam godina braka. 

Pomenuta fotografija i danas se može videti na „Fejsbuk“ profilu Ivana Karleuša. Prati je i kratka poruka: „Jedna od sinoć“ #sister

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti