Otac Vidoja Ristovića odlučio da progovori: Moj sin nije umro od srca

Otac Vidoja Ristovića odlučio da progovori: Moj sin nije umro od srca

Autor: | 31/05/2022

0

Otac Vidoja Ristovića ne želi da ćuti 

Pokojni suprug voditeljke Nikoline Pišek Vidoje Ristović preminuo je u 44. godini života, navodno usled popuštanja rada srčanog mišića, međutim, njegov otac Viktor Ristović tvrdi da to nije tačno.

Dok čeka da stigne toksikološki nalaz, Miša Grof je u prvoj ispovesti za Republiku ispričao je sve što zna o uzroku smrti sina jedinca. 

Pročitajte: Drugačije, ali u jednom iste - Nikolina i Lana na Vidojevoj sahrani pokazale da dama zauvek ostaje dama

Ata Images

 

- Toksikološki nalazi još nisu stigli i ne znam kad će. Mislim da će pre vama novinarima da kažu kad će da pošalju nalaze nego meni, ne znam iz kog razloga. Otkako mi je sin umro ne znam šta je uzrok.

Otac Vidoja Ristovića je potom otkrio da nije istina da je njegov sin Vidoje preminuo usled prekida rada srčanog mišića jer mu doktori nijednog trenutka nisu dali takvu informaciju:

Pročitajte: Poznata advokatica pojasnila kako će se deliti imovina Vidoja Ristovića - Sve pada u vodu ako je potpisan predbračni ugovor

Instagram

 

- Mojih pretpostavki nema, nisam tvrdio nijednog trenutka da je moj sin preminuo od srca. To mi doktori nisu rekli. Uzrok smrti nema veze sa srcem, ko zna šta je u pitanju. Bez nalaza ništa ne mogu da znam. Nikakav razlog nisam otkrivao, van pameti je da je Vidoje preminuo od srca. Nisam doktor, lekari mi ništa nisu rekli niti sam ih video. Ne znam šta se krije od mene, ali i sada imam lekare oko sebe.

Otkako sam izgubio sina osećamo se mnogo loše. Ne shvatam što me ljudi pitaju da li mi je sada bolje. Ko nije izgubio dete, ne može da shvati i da razume taj osećaj. To je praznina koja ostaje. Nema tu prolaska bola. Može čovek samo nekako da nauči da živi s tim - zaključio je otac Vidoja Ristovića. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti