Sad kad stari krene s uvredama: Dva dana posle Vidojevog pomena Nikolina prkosno pozira u donjem vešu FOTO

Sad kad stari krene s uvredama: Dva dana posle Vidojevog pomena Nikolina prkosno pozira u donjem vešu FOTO

Autor: | 01/11/2022

2

Nikolina Pišek pozira u donjem vešu FOTO

Nikolina Pišek godinama nosi epitet jedne od najseksepilnijih Hrvatica i nema problem da to i pokaže. Tako se na Instagramu pohvalila fotografijom s jednog snimanja iz prošlosti na kojoj pozira u donjem vešu i mrežastim čarapama.

„U očima mog najdražeg fotografa, Šime Eškinje. Bilo je jako zabavno“, napisala je Nikolina.

Pročitajte: Nikolina Pišek otkrila zašto nije došla na Vidojev pomen - To više nije tajna...

Zanosna voditeljka dobila je brojne komplimente na račun izgleda, ali se provukao i pokoji komentar koji komunicira sa aktuelnom situacijom. Naime, samo nekoliko dana ranije u Beogradu je obeležen šestomesečni pomen njenom pokojnom suprugu Vidoju Ristoviću na koji nije došla, pretpostavlja se, zbog nesuglasica sa svekrom Viktorom.

Pročitajte: Pale teške reči, svekar i snaja u žestokom sukobu - Viktor Ristović izneo stravične optužbe na Nikolinin račun

Boško Karanović

 
 

„Moje saučešće“, „Sad kad stari krene s uvredama“...

Ipak, izgleda da je javnost u ovom slučaju na Nikolininoj strani.

„Teško je biti potajno zaljubljen i nadasve opsednut ženom koju je voleo tvoj sin, koja ti je rodila unuku, i tebe ne doživljava na način na koji bi ti hteo kao muškarca. Uživaj Nikolina u životu“, jedan je od komentara podrške udovici Vidoja Ristovića.

Komentari (2)

Loading
Kaca 00:02 02.11.2022
Odgovori

Ova slika sve govori o njoj...boli nju briga za pokojnog muža.....Misi sve najbolje, razumem ga tesko mu je..nedaj Bože nikome da mu dete ode pre roditelja...

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti