Preokret! Viktor Ristović u sefu čuva najvažniji dokaz: Zbog njenih hirova moj sin je umro u 43. godini život

Preokret! Viktor Ristović u sefu čuva najvažniji dokaz: Zbog njenih hirova moj sin je umro u 43. godini život

Autor: | 04/07/2022

0

Otac Vidoja Ristovića ne prestaje da optužuje snaju Nikolinu Pišek da je kriva za smrt njegovog sina. U danima za nama Viktor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, izneo je niz stravičnih tvrdnji za koje, kako je izjavio, ima dokaze u vidu dnevnika koje je pokojni Vidoje godinama vodio.

Pročitajte: Nikako sam, užasno! Otac Vidoja Ristovića ogorčen nakon što su procurili rezultati obdukcije

Đorđe Tomić

 

- Tvrdim da mi je ta žena ubila dete. Isključivo zbog njenih hirova on je umro u 43. godini života. Imam dokaze za sve što pričam. Otkako je upoznao Nikolinu, Vidoje je vodio dnevnike. Pet ogromnih dnevnika je u mom vlasništvu, stoje zaključani u sefu, a ona očajnički pokušava da dođe do njih. Traži mi da joj dam sve Vidojeve spise, telefone, kao i jedan njen planer koji je kod mene. Tu piše sa kim se, kada i gde nalazila. Možete pretpostaviti da, naravno, Vidoja u tim planovima nema. Od toga može ozbiljna knjiga da se napravi, ali ne planiram još da objavim te dokaze. Moj sin se nije ni ohladio, suviše je rano.

Đorđe Tomić

 

- Ona umire za tim dnevnicima, sve bi dala da ih uzme. Imam dnevnike stare devet godina, sve je zapisano. Vodio je dnevnik redovno, imam sve njegove rukopise do 7. maja. Poslednji put ga je pisao maltene pre nego što je umro. Imam njegove transkripte u telefonima. Ostale su sve njihove prepiske, iz njegovog telefona je izvađeno 850, uglavnom njenih poruka.

Otac Vidoje Ristovića sve je pročitao 

Na pitanje da li bi otkrio neki detalj iz dnevnika, Viktor Ristović je za “Kurir” rekao:

ATA  Images

 

- To je previše pikantno i sve je još sveže. Iz dnevnika sam saznao da je moj Vidoje svakog meseca morao da šalje njenoj ćerki i nekom njenom dečku iz Edinburga određenu svotu novca. Postoje sve uplatnice na Hanu Leonardu. Možeš misliti, da nisu oni potomci Leonarda da Vinčija?! Ma on ih je sve finansirao. U dnevnicima ima materijala da ti se zavrti u glavi. Ja sam njih sklonio kod jedne osobe od poverenja jer ih je Nikolina više puta tražila, čak je išla i u policiju zbog dnevnika i telefona. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti