Ostala je bez sina jedinca: Ovo je majka Vidoja Ristovića (foto)

Ostala je bez sina jedinca: Ovo je majka Vidoja Ristovića (foto)

Autor: | 11/05/2022

0

Majka Vidoja Ristovića neutešna, izgubila je sina jedinca

Vidoje Ristović, koji je iznenada preminuo u 44. godini, kretao se u društvu poznatih ličnosti i odlazio na mondenska mesta, ali nije voleo da daje intervjue. Zbog toga se o njegovom privatnom životu zna vrlo malo, uglavnom kroz medijske nastupe njegove supruge Nikoline Pišek.

Pročitajte: Potresno pismo Nikoline Pišek upućeno Vidoju - Oprosti mi i hvala ti na svakoj tuzi...

Đorđe Tomić

 

Vidoje je rođen 1978. godine u Beogradu, gde je završio osnovnu i srednju školu, a zatim stekao diplomu istoričara umetnosti. Imajući u vidu da je odrastao uz oca koji važi za najpoznatijeg srpskog antikvara, ne čudi što je želeo da nastavi profesionalnu tradiciju. Jedno vreme je i sam imao antikvarnicu, ali je ona zatvorena.

Pročitajte: Stigli nalazi obdukcije - Evo od čega je Vidoje Ristović preminuo u 44. godini života

Đorđe Tomić

 

Viktor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, dobro je poznato ime u umetničkim krugovima, ne samo u našoj zemlji, već i šire. Zahvaljujući poslu kojim se bavi od devedesetih godina, stekao je ogromno bogatstvo, pa je njegov sin od rođenja navikao na luksuz.

Pročitajte: Smrt prekinula bajku - Ovako su Nikolina i Vidoje izgledali na spektakularnom venčanju u Monte Karlu (foto)

Đorđe Tomić

 

Supruga Marija, od koje se davnih dana razveo, nikada se nije pojavljivala u javnosti. Bivše supružnike ujedinila je bol za jedinim detetom, pa su se njihova imena zajedno našla na čitulji koju su objavili.

„Neizmerna bol i tuga za našim jedinim preminulim sinom u 44. godini. Obaveštavamo rođake i prijatelje da će se opelo održati 12. maja 2022. godine, na Novom groblju, u 14.30 časova. Otac Viktor, majka Marija, supruga Nikolina, ćerke Matea i Una Sofija.“

Pročitajte: Prve fotografije - Nikolina Pišek stigla u Beograd, njen pogled sve govori (foto)

Đorđe Tomić

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još