Odluka Miše Grofa sve iznenadila: Otac Vidoja Ristovića povukao sve tužbe protiv Nikoline Pišek

Odluka Miše Grofa sve iznenadila: Otac Vidoja Ristovića povukao sve tužbe protiv Nikoline Pišek

Autor: | 05/03/2024

0

Miša Grof povukao tužbe protiv Nikoline Pišek

Izgleda da je javnom ratu koji su vodili Nikolina Pišek i njen svekar Viktor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, napokon došao kraj. Sukob je počeo neposredno posle smrti njenog supruga Vidoja Ristovića. Istoričar umetnosti, s kojim je dobila ćerku Unu Sofiju, iznenada je preminuo u maju 2022. godine.

Amir Hamzagic/ATAImages

 

Poznata voditeljka optužila je svekra da hoće da joj uzme svu imovinu, ali ni on nije štedeo na rečima - tvrdio je da je Nikolina njegovog sina koristila za novac. Na kraju su dospeli do suda.

Pročitajte: Konačno sam se odvažila i na to - Nikolina Pišek uradila estetsku korekciju na licu

Predmet spora bila je i luksuzna nekretnina koju su Vidoje i Nikolina posedovali u Zagrebu, a za koju je Miša tvrdio da je on finansirao. Pošto su se pojavile glasine da je ona tu nekretninu izdala, „Blic” je stupio u kontakt s Mišom, koji je u telefonskom razgovoru otkrio da protiv bivše snaje više ne vodi nikakav spor.

mirko tabašević

 

- Povukao sam sve tužbe, ne zanima me šta će da radi - iznenadio je odgovorom.

Kako je potom objasnila njegova sekretarica, Miši nikada nije bila namera da oduzme imovinu Nikolini, već je želeo da se izbori za pravo Vidojeve ćerke iz prvog braka Matee.

Pročitajte: Pola godine od smrti Vidoja Ristovića - Miša Grof čvrsto grli unuku, od Nikoline ni traga ni glasa

Miša je nedavno rekao kako sa unukom Unom nije u kontaktu od Vidojeve sahrane. „Nikad se nije javila, blokiran sam na svim telefonima”.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATA Images

Slične Vesti