Dadilja Novaka i Jelene Đoković otkrila detalje iz porodičnog doma slavnog para: Ja im nisam potrebna!

Dadilja Novaka i Jelene Đoković otkrila detalje iz porodičnog doma slavnog para: Ja im nisam potrebna!

Autor: | 26/03/2022

0

Dadilja Novaka Đokovića otkrila detalje iz porodičnog doma slavnog tenisera

Porodica je uvek na prvom mestu. Nema tog trofeja koji je važniji od Stefana i Tare i nema veće utehe od njihovog zagrljaja posle razočaranja na terenu. Novak Đoković nebrojeno puta je istakao šta je svrha njegovog života, iako se mnogima čini da mu je jedini cilj da osvoji što više titula i zacementira poziciju na mestu najboljeg na svetu. Ali – prvo deca, pa sve ostalo.

Pročitajte: Konačno zajedno - Tara Đoković ukrala šou, tata i ćerka u provodu (foto)

Instagram

 

I prvi reket planete i njegova supruga Jelena posvećeni su roditelji. Taj „poziv“ shvatili su vrlo ozbiljno od prvog dana, što mogu da potvrde njihovi roditelji, prijatelji, ali i dadilje. Budući da Novak često odsustvuje od kuće i da svoje najdraže ne može uvek da vodi na putovanja, posebno ona daleka, Jelena je ta koja preuzima ulogu stuba porodice. I apsolutno uživa u tome, otkriva blizak izvor.

Pročitajte: Dom Jelene i Novaka krije prelepu prostoriju - Jednom fotografijom otkriveno sve, ovo je pravi raj

Miloš Nadaždin

 

Iako njene vaspitne metode izazivaju oprečne reakcije javnosti, čvrsto se drži pravila i principa koje je kreirala zajedno sa suprugom. U njihovom domu batina nije iz raja izašla.

‒ Stefan i Tara su prva generacija dece u našoj porodici koja nikada nije dobila batine. Ja sam ih dobijala od svojih roditelja, moja majka pre mene, otac, baba i deda, Novakovi takođe. Verujem da to što ne odgovaramo na greške i pogrešno tumačenje emocija nasiljem zaista može promeniti svet. Smatram da je to jedan veliki kvantni skok u menjanju istorije i budućnosti – rekla je na jednom panelu.

Pročitajte: Može i bez mesa - Ovako izgleda savršen ručak Jelene i Tare Đoković (foto)

Instagram

 

Sedmogodišnjem Stefanu, koji je jesenas krenuo u školu, pomaže da uradi domaće zadatke, a i tri godine mlađoj Tari rado otkriva tajne sveta, uz izazovne zadatke kroz igru koji omogućavaju adekvatnu stimulaciju rada mozga. S obzirom na to da su i ona i Novak pobornici veganske ishrane, nastoje da zdrave navike prenesu i svojoj deci. Iako im je na raspolaganju pomoć u kući, Jelena im često sama priprema ukusne obroke. Neke od njih možemo da vidimo na Instagramu. Mnoge mame slede njen primer, pa možemo slobodno da kažemo da je postala „role model“.

- Uz toliku posvećenost deci mi im nismo potrebne - otkrila je jednom prilikom dadilja Novaka Đokovića, odnosno njegove dece.

Pročitajte: Prizor koji je obišao svet - Pogledajte kako Tara Đoković sa Jelenom bodri Novaka sa tribina u Parizu (video)

Instagram

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti