Šta jedu Stefan i Tara Đoković? Jelena im je zabranila samo jedno, a to nije meso!

Šta jedu Stefan i Tara Đoković? Jelena im je zabranila samo jedno, a to nije meso!

Autor: | 15/06/2023

0

Novak i Jelena Đoković pobornici su zdravog načina života, koji, između ostalog, uključuje ishranu zasnovanu na organskim namirnicama, bez mesa.

Iste navike preneli su Stefanu i Tari, što se mnogima ne dopada jer smatraju da bi deca, bar tokom prvih godina života, trebalo da unose raznovrsnu hranu, uključujući meso.

Clive Brunskill/Getty Images

 

Jelena je više puta govorila na tu temu. Pošto na njihovoj porodičnoj trpezi dominira veganski meni, na Instagramu često otkriva u kojim obrocima najviše uživaju, a to su obično salate sa različitim povrćem i žitaricama. Jelovnik za osobe koje ne preferiraju meso ume da bude vrlo kreativan, samo treba pustiti mašti na volju.

Pročitajte: Brusketi bez hleba? Može! Jelena Đoković ima sjajan recept

Kada je 2020. godine, tokom karantina, imala više vremena da se druži sa pratiocima, Jelena je otkrila šta konzumiraju Stefan i Tara.

− Stefan je prvih godinu i po dana imao normalnu ishranu sa mesom i ribom, a onda je prešao na biljnu i oseća se odlično, zdrav je. Tara je na biljnoj ishrani od početka. Hvala bogu, nikad nismo imali problema sa njenim zdravljem – rekla je tada supruga najboljeg tenisera svih vremena.

Dalibor Danilović

 

− Jedu krompir kao ludi, krastavce, šargarepu. Vole smuti. Neka deca su genijalci i jedu sve odmah, moja ne jedu više zelenu salatu, ali ne paničim jer im je dajem kroz suplementaciju ili šejkove. Mi ništa ne pržimo, nego kuvamo, oni vole kuvani krompir ili pire.

Profimedia

 

Kada je Stefan bio mali, spremala mu je kašice od banana ili avokada. Nekada bi obrok zasladila medom, rogačem u prahu ili javorovim sirupom. Bitno je, kaže, da hrana uvek bude sveža i zdrava.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Clive Brunskill/Getty Images

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti