Deca Novaka Đokovića zvezde Rolan Garosa: Preslatka Tara oduševila stajlingom, a tek kad vidite Stefana FOTO

Deca Novaka Đokovića zvezde Rolan Garosa: Preslatka Tara oduševila stajlingom, a tek kad vidite Stefana FOTO

Autor: | 05/06/2023

0

Deca Novaka Đokovića zvezde Rolan Garosa

Novak Đoković niže pobede na Rolan Garosu i smeši mu se novi trofej, a juče je, tokom meča u osmini finala prestižnog turnira, imao i najvažniju podršku – u Pariz su stigli Stefan i Tara. Najslađi trenutak ovogodišnjeg grend-slema, slažu se mnogi, bio je onaj kada je slavnom teniseru, dok je posle pobede silazio niz stepenice tunela, u zagrljaj potrčala petogodišnja ćerka.

Clive Mason/Getty Images

 

Neodoljiva devojčica imala je poseban, beli stajling, ali šešir bio je u prvom planu. Tu je bio i njen tri godine stariji brat Stefan, koji se takođe obradovao tati. Ni Nole nije mogao da sakrije emocije. Ti zagrljaji i poljupci bili su posebni, nećemo preterati ako kažemo – možda i značajniji od pobede.

- Oni mi pružaju mir i spokoj, pozitivnu energiju. Ja sam tip osobe koji se brzo uzbudi. Sva ta halabuka oko turnira, očekivanja, želje, ciljevi... Čovek oseća tenziju, koja je pokretač, ali linija je tanka. Može da te prebaci u stanje anksioznosti i nervoze. Njihovo prisustvo mi skreće misli sa tenisa - rekao je Novak na konferenciji za medije i otkrio da deca neće pratiti njegov naredni duel jer imaju obaveze u Beogradu.

- Moraju sutra da idu zbog škole. No, plan je da se vrate ako stignem do finala. Stefan je od jutros bio sa mnom, želeo je da sve prođemo zajedno. Prija mi njihovo prisustvo. Oni su moji anđeli i van terena i na njemu.

Stefan je „pomagao“ tati tokom prepodnevnog treninga, što su zabeležile i kamere, a pravio mu je i društvo u teretani.

Novak je, u pauzi između mečeva, vodio decu na utakmicu Pari Sen Žermena, gde su se upoznali sa fudbalskim legendama kao što su Mesi, Mbape, Nejmar. Nezaboravno iskustvo, otkrio je kasnije novinarima.

- Dok su odlazili u svlačionicu, Mbape i Mesi su se pozdravili sa mnom, bio je to prvi put da se sretnemo. Kratko, ali slatko. Nejmara smo takođe videli, potpisao se mojoj Tari na dres. Stefan voli Mesija. Tara ne prati sport, ali zna ko je Nejmar zbog njene drugarice, koja je polu Brazilka, polu Srpkinja. Ima neka popularna pesma o Mesiju, njih dve plešu uz to. Rekla mi je “hoću da ga upoznam, on je u onoj pesmi”. Popela mi se u krilo, zapitkivala gde je Nejmar i kada ćemo do njega, a onda se postidela – rekao je Đoković uz osmeh.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Clive Brunskill/Getty Images

Slične Vesti