Stefan i Tara me živciraju, ali ih u isto vreme mnogo volim: Jelena Đoković nikad iskrenije o roditeljstvu

Stefan i Tara me živciraju, ali ih u isto vreme mnogo volim: Jelena Đoković nikad iskrenije o roditeljstvu

Autor: | 28/01/2023

3

Jelena Đoković je kao multipraktik – majka, poslovna žena, supruga jednog od najboljih tenisera sveta, i kao takva uvek interesantna medijima i javnosti. U nedavnom intervjuu otkrila je šta je najvažnija lekcija koju je naučila i kako joj polazi za rukom da bude uspešna na svim životnim poljima. Najbolji učitelji su joj, priznaje, Stefan i Tara.

Pročitajte: Bako, spremi nam normalne palačinke, pusti te bezglutenske - Ovo je čuveni recept Dijane Đoković

Profimedia

 

− Najiskrenije što mogu da kažem je da sebe upoznajem svakodnevno i to zahvaljujući mojoj deci. Deca žive u trenutku, jasno i glasno traže ono što im treba dok mi nekako potiskujemo sebe, ne znamo da se volimo. Meni su moja deca učitelji i zahvalna sam što imam svakodnevnu priliku da ih posmatram, i što me živciraju i što ih mnogo volim u isto vreme, što imam takve konfliktne osećaje i da budem skroz u redu s tim. Kroz njih sam naučila da se prepustim, kao i da nema mesta za onog perfekcionistu koji sam bila i za kojeg sam verovala da je jedini način da opstanem u ovom životu. Deca su mi pokazala da to baš i nije tako – kaže supruga Novaka Đokovića.

Pročitajte: Jelena, jesi li to ti? Izdanje koje ne možete a da ne prokomentarišete, šta joj bi?! FOTO

DPPA / ddp USA / Profimedia

 

Nije lako biti majka pred očima celog sveta, a dosta toga zavisi i od toga kako se oseća u određenim trenucima. U svakom slučaju, porodica je uvek na prvom mestu.

− Mnogo zavisi od toga kako se ja osećam u određenim trenucima. Kada sam umorna i preopterećena, sve mi je teško. Kada sam odmorna, ispunjena ljubavlju i razumevanjem svojih najbližih, onda mi ništa nije teško. To je najiskreniji odgovor koji mogu da dam jer sam blagoslovena što imam ovakav život, divnog supruga, što smo dobro i što imamo porodicu koja je zdrava, i bilo bi suludo da sada govorim o nekoj težini. Svakodnevno osvešćujem svaki svoj blagoslov, ali, iskreno, čovek sam i meni emocije jako diktiraju kvalitet života. Novac i moć nisu rešenje – zaključuje Jelena.

Komentari (3)

Loading
Milenka Krneta 00:06 29.01.2023
Odgovori

Nole bi trebao potražiti drugu ženu, koja želi da mu rodi jos djece.. On, sa ovakvim bogastvom, da ostane sa dvoje djece BOZIJA GREHOTA. NOLE, PONOS NAŠ, NEMA CURE, KOJA GA NE BI HTJELA

Jelka 16:34 30.01.2023
Odgovori

Jelena je jedna pametna žena neka joj Bog da da rodi još dece našem ,,,,Novaku kada je broj jedan u svetu ,,,,to je neponovljivo neka su živi i zdravi još puno dece da imaju

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti