Novak bos, Jelena u trenerci u dve boje: Ovako se Đokovići zabavljaju sa decom kad misle da ih niko ne gleda

Novak bos, Jelena u trenerci u dve boje: Ovako se Đokovići zabavljaju sa decom kad misle da ih niko ne gleda

Autor: | 27/11/2023

0

Novak i Jelena Đoković sa decom uživaju u Marbelji

Novak Đoković počeo je svoju 401. nedelju na prvom mestu ATP liste, ako je za utehu posle nesrećnog poraza u finalu Dejvis kupa. Svetski broj jedan ostao je u Španiji i pravo iz Malage otišao u obližnju Marbelju, gde je pre nekoliko godina kupio kuću.

Profimedia

 

Sezona je završena, sledi zasluženi odmor koji provodi sa porodicom. Ima mesec dana da se pripremi za nove turnire, a najvažniji se početkom januara igraju u Australiji.

Pročitajte: Jelena u Beogradu, dadilja u Torinu - Lepotica koja čuva decu Novaka Đokovića ponovo u centru pažnje

More oko lepog letovališta na zapadnom obodu Mediterana još je toplo, dan duže traje nego u Beogradu, pa možete da uživate na plaži u oskudnijoj garderobi, ako ste hrabri – čak i da se okupate. Doduše, Jeleni je bilo malo hladno, pa je obukla jaknu.

Profimedia

 

Novaku ne smeta nešto jači novembarski vetar, kao ni Tari i Stefanu. Slavni teniser igrao se sa decom i povremeno sa suprugom razmenjivao nežnosti, a društvo su im pravili njegov mlađi brat Marko i ljubimci.

Profimedia

 
 

Kada ne drži reket, Nole voli da igra fudbal. Ovog puta to je učinio na pesku, bos. Stefan je sledio njegov primer, jedva dočekavši da sa tatom juri za loptom.

Profimedia

 

Profimedia

 

Na plažu su Đokovići poneli još neke rekvizite. Kada su se umorili od fudbala, loptu je zamenio žuti frizbi. Jelena im se nije pridružila, već je zajedno sa ljubimcima pratila šta se dešava na pesku.

Profimedia

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti