Jelena u Beogradu, dadilja u Torinu: Lepotica koja čuva decu Novaka Đokovića ponovo u centru pažnje

Jelena u Beogradu, dadilja u Torinu: Lepotica koja čuva decu Novaka Đokovića ponovo u centru pažnje

Autor: | 20/11/2023

0

Dadilja Novaka Đokovića ponovo privukla pažnju

Jučerašnjom pobedom u Torinu Novak Đoković trijumfalno je završio sezonu i još jednom se upisao u istoriju. Po završetku meča sa Janikom Sinerom potrčao je u zagrljaj sinu i ćerki koji su ispratili celo finale i srčano navijali za tatu.

Clive Brunskill/Getty Images

 

Radost je podelio sa Stefanom i Tarom, ali ne i sa suprugom Jelenom, koja je bila u Beogradu, gde je kao predsednica Fondacije „Novak Đoković“ imala druge obaveze. Decu je u Torinu čuvala dadilja.

Pročitajte: Prizor koji je svima istopio srce - Novak posle pobede ljubi ruke Stefanu i Tari - Oni mi daju snagu

Ko je žena koja privlači pažnju kad god se pojavi u loži? S obzirom na posao koji obavlja, nema sumnje da je veoma važna osoba u životu porodice.

Valerio Pennicino/Getty Images

 

Kako su neki portali ranije navodili, dadilja Novaka Đokovića morala je da ispuni brojne uslove kako bi se našla na poziciji glavnog čuvara Tare i Stefana, a u te kriterijume spadaju poznavanje stranih jezika i pedagogije. Maksimalno poverenje se podrazumeva.

Pročitajte: Evo šta piše u UGOVORU Stefanove i Tarine dadilje - Jedna stvar zabranjena joj je do kraja života, a tiče se Novaka

Pošto se Novak i Jelena pridržavaju posebnih metoda u vaspitavanju dece, verovatno je morala da savlada i te „tehnike“. Često putuje sa njima, a Stefana i Taru ne ispušta iz vida.

Screenshot

 

Misteriozna brineta verovatno se obavezala na ćutanje, pa joj mediji ne mogu lako ući u trag. Diskrecija je zagarantovana. Nepoznanica je čak i njeno ime. No, nema sumnje da je opravdala poverenje cele porodice.

Valerio Pennicino/Getty Images

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Valerio Pennicino/Getty Images

Slične Vesti

Najnovije vesti