Luksuzna jahta, kumovi milijarderi i dva posebna gosta: Ovako su Haris i Melina Džinović izgledali na venčanju (foto)

Luksuzna jahta, kumovi milijarderi i dva posebna gosta: Ovako su Haris i Melina Džinović izgledali na venčanju (foto)

Autor: | 17/02/2022

0

Svadba Harisa Džinovića izgledala je spektakularno

Haris i Melina Džinović venčali su se u leto 2014. U to vreme već su imali ćerku Đinu i sina Kana, kao i staž od 12 godina pod istim krovom.

‒ Rokerski smo orijentisani, pa smo tako i živeli. Ne mora brak da bude egzistentan ako ga čiko iz opštine proglasi važećim ‒ pojasnio je Haris

Pročitajte: Ljubav Meline i Harisa Džinovića brzo je planula - Mi smo se jednostavno našli 

Miloš Nadaždin

 
 
 

Sudbonosno „da“ izgovorili su 11. jula, na luksuznoj jahti „Maltese Falcon“, usidrenoj nadomak Dubrovnika. Inicijativa da ozvaniče vezu potekla je od Melinine kume Slavice Eklston, nekadašnje supruge vlasnika Formule 1, koja je iz jednog nezvaničnog razgovora shvatila da Džinovići nisu zvanično u braku. Istog trenutka odlučila je da uzme stvar u svoje ruke. Harisov venčani kum bio je  industrijski magnat Filip Cepter.

‒ I prema Slavici, kao i prema Filipu, gajimo emocije dublje od prijateljskih. Oni su istinski članovi naše familije i to smo napokon ozvaničili ‒ istakli su mladenci u ekskluzivnom intervjuu koji su dali neposredno posle venčanja.

Pročitajte: Porodica Džinović presrećna zbog useljenja u novi dom - Zavirite u prelepu Harisovu i Melininu vilu

Dragan Petrović FVS

 

Svadbenoj ceremoniji prisustvovalo je tridesetak zvanica, bliski prijatelji i članovi porodice, pa je atmosfera bila intimna.

‒ Nismo utvrdili tačno vreme venčanja, već smo se u suton popeli na palubu da ispunimo formalnost. Nije bilo nervoze i treme, karakteristične za takve događaje. Prezime sam preuzela sa posebnom lakoćom jer ga od 2003. godine smatram svojim. Đina i Kan bili su presrećni, prisustvovali su venčanju svojih roditelja i tako iskusili nešto za šta većina dece ostane uskraćena ‒ pričala je Melina, koja je otkrila i zanimljivu anegdotu.

Svadba Harisa Džinovića – od Eltona do Šabana

Miloš Nadaždin

 

Na svadbi barda narodne muzike glavnu reč vodio je didžej pristigao iz Beograda za tu priliku. U početku je puštana pop muzika, bliska svima, a onda je, na zahtev prisutnih, mladoženja uzeo mikrofon.

‒ Otpevao sam „Shoot down the Moon“, od Eltona Džona, Melininu omiljenu pesmu. Slavica je poželela da čuje „Kako mi nedostaješ“, a moja supruga pesmu Šabana Šaulića „Samo za nju“. Bio je to savršen miks, koji se, kako smo se i nadali, poklopio sa ukusom zvanica.

Pročitajte: Ekskluzivno za HELLO! Melina i Đina Džinović o kućnim pravilima, ljubavnim i modnim savetima

Dragan Petrović

 

Poseban akcenat Džinovići su stavili na meni, koji je bio u rangu najboljih svetskih restorana. Gosti su 12 sati uživali u pažljivo selektovanim specijalitetima, a ponudom su dominirali divlja riba, plodovi mora, kobe bifteci i savršeno uklopljeno voće i povrće. Raritetna francuska i italijanska vina i šampanjci iz čuvenih podruma Bordoa samo su upotpunili gastronomsku rapsodiju na pučini.

Pročitajte: Do sada ih niko nije nadmašio - Zavirite na glamurozno venčanje Andreja i Sandre Meljničenko o kojem se još uvek priča

Dragan Petrović FVS

 
 

‒ Dubrovnik je bio prva stanica devetodnevnog krstarenja. Posle venčanja nastavili smo plovidbu. Obišli smo Pelješac, Korčulu, Vis, Hvar, Split, Trogir... Niko nije imao potrebu za ludim provodom, prijalo nam je da budemo u dobrom društvu, da budemo opušteni, da uživamo u miru mora, vedrom nebu, čistom vazduhu i savršenoj hrani ‒ zaključio je Haris Džinović.

Pročitajte: Bez jačeg pola - Melina i Đina Džinović ovde provode leto, fotke oduševljavaju

Miloš Nadaždin

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti