Dom Meline i Harisa najsrećnije mesto na svetu: Đina puni 18 godina, od oca stigao poklon koji svaka devojka želi (foto)

Dom Meline i Harisa najsrećnije mesto na svetu: Đina puni 18 godina, od oca stigao poklon koji svaka devojka želi (foto)

Autor: | 15/03/2022

0

Rođendan Đine Džinović proslavlja se u punom sjaju

Svanuo je i taj dan. Ćerka Meline i Harisa Džinovića više ne mora nikome da se pravda zbog svojih „postupaka“ na društvenim mrežama jer postaje – punoletna.

Lepa Đina danas slavi 18. rođendan i ulazak u svet odraslih. Prva joj je čestitala mama, koja je na svom Instagramu objavila zajedničku fotografiju i napisala jednostavno „Volim te“, uz broj 18.

Pročitajte: Ekskluzivno za HELLO! Melina i Đina Džinović o kućnim pravilima, ljubavnim i modnim savetima

Miloš Nadaždin

 

18. rođendan Đine Džinović ulepšao je predivan poklon 

Tatu ne interesuje virtualni svet, ali ne sumnjamo da je danas posebno srećan i ponosan. Mlada influenserka od njega je dobila poklon kojim se odmah pohvalila pratiocima. Ako ste pomislili na skupoceni automobil ili gomilu dijamanata, ništa od toga. Haris je ćerki poklonio – pomeranca.

Pročitajte: Bez jačeg pola - Melina i Đina Džinović ovde provode leto, fotke oduševljavaju

Instagram

 

Ne znamo kako se novi kućni ljubimac zove, ali iz priloga na „Instagramu“ jasno je da joj pravi društvo na svakom koraku, čak i dok je za volanom.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti