Melina i Haris Džinović godišnjicu braka slave u Grčkoj

Melina i Haris Džinović godišnjicu braka slave u Grčkoj

Autor: | 24/06/2015

0


Haris
i Melina Džinović uskoro će proslaviti prvu godišnjicu braka, a tim povodom pevač je odlučio da iznenadi suprugu i odvede je na intimno putovanje. Džinović se odlučio za grčko ostrvo Santorini, a odabrao je vilu u kojoj je pre dve godine boravila Kim Kardašijan.
- Haris je odlučio da iznenadi i oduševi Melinu putovanjem na jedno od najromantičnijih letovališta u Evropi. Folkeru se posebno simpatičnim za ovu priliku učinilo to što je na istom mestu boravila najpoznatija rijaliti zvezda na svetu. Početak leta Haris i Melina rešili su da provedu bez dece, pa su ugrabili nekoliko dana da uživaju sami. Letovanje će po završetku takmičenja 'Pinkove zvezde', u kome je pevač član žirija, nastaviti porodično na Crnogorskom primorju - kaže za "Kurir" izvor blizak Džinovićima.
- Muž me iznenadio putovanjem i trenutno smo u Grčkoj. Upravo smo na ručku, ali neću vam otkrivati našu lokaciju - rekla je Melina koja se posle 12 godina zajedničkog života, 11. jula prošle godine, udala za Harisa na luksuznoj jahti u Dubrovniku, u krugu najbližih prijatelja.

Autor: Hellomagazin.rs
Foto: Hello!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti