U julu bi slavili 10 godina braka: Ovako su Haris i Melina izgledali na svom luksuznom venčanju na jahti

U julu bi slavili 10 godina braka: Ovako su Haris i Melina izgledali na svom luksuznom venčanju na jahti

Autor: | 26/01/2024

1

Venčanje Harisa i Meline Džinović i danas se pamti i prepričava

Vest da se razvode Haris i Melina Džinović u drugi plan je bacila i Novaka Đokovića, i Australijan open, i sve ratove po svetu. Par koji je mnogima bio sinonim za sreću, stabilnost i harmoničan porodični život rešio je da stavi tačku na ljubav koja je trajala 22 godine.

Luka Šarac

 

Iako se taj podatak možda čini neverovatnim, tačan je. Slavni pevač i uspešna dizajnerka dugo su bili zajedno, a da je priča bila srećnija, ovog leta slavili bi deceniju braka.

Venčali su se 2014, kada su već imali ćerku Đinu i sina Kana, kao i staž od 12 godina života pod istim krovom.

‒ Rokerski smo orijentisani, pa smo tako i živeli. Ne mora brak da bude egzistentan ako ga čiko iz opštine proglasi važećim ‒ objasnio je Haris svojevremeno.

Dragan Petrović/FVS

 

Sudbonosno „da“ izgovorili su 11. jula na luksuznoj jahti usidrenoj nadomak Dubrovnika.

Inicijativa da stave potpis na vezu potekla je od Melinine kume Slavice Eklston, bivše supruge vlasnika Formule 1, koja je iz jednog razgovora shvatila da Džinovići nisu zvanično u braku.

Pročitajte: Oglasili se Haris i Melina - Ovo je istina o razvodu

Istog trenutka Slavica je odlučila da uzme stvar u svoje ruke. Harisov venčani kum bio je industrijski magnat Filip Cepter.

‒ I prema Slavici i prema Filipu gajimo emocije dublje od prijateljskih. Oni su istinski članovi naše familije i to smo napokon ozvaničili ‒ istakli su mladenci u ekskluzivnom intervjuu koji su dali posle venčanja.

Dragan Petrović/FVS

 

Venčanje Harisa i Meline Džinović bilo je intimno – prisustvovalo mu je tridesetak zvanica, bliski prijatelji i članovi porodica.

‒ Nismo utvrdili tačno vreme venčanja, već smo se u suton popeli na palubu da ispunimo formalnost. Nije bilo nervoze i treme, karakteristične za takve događaje. Prezime sam preuzela sa posebnom lakoćom jer ga od 2003. godine smatram svojim – rekla je Melina.

‒ Đina i Kan bili su presrećni, prisustvovali su venčanju svojih roditelja i tako iskusili nešto za šta većina dece ostane uskraćena.

Miloš Nadaždin

 

Na svadbi barda narodne muzike glavnu reč vodio je di-džej iz Beograda. U početku je puštana pop muzika, bliska svima, a onda je, na zahtev prisutnih, mladoženja uzeo mikrofon.

Pročitajte: Sin Harisa i Meline Džinović postao punoletan, pogledajte samo tog lepotana FOTO

‒ Otpevao sam „Shoot down the Moon“ Eltona Džona, Melininu omiljenu pesmu. Slavica je poželela da čuje „Kako mi nedostaješ“, a moja supruga pesmu Šabana Šaulića „Samo za nju“.

Miloš Nadaždin

 

Venčanje Harisa i Meline Džinović na talasima Jadrana

I meni je bio svetski. Gosti su uživali u pažljivo biranim specijalitetima, među kojima su se našli i divlja riba, morski plodovi, kobe bifteci. Raritetna francuska i italijanska vina i šampanjci iz čuvenih podruma Bordoa upotpunili su gastronomsku rapsodiju na pučini.

Miloš Nadaždin

 

Dubrovnik je bio prva stanica devetodnevnog krstarenja. Posle venčanja nastavili su plovidbu Jadranom i obišli Pelješac, Korčulu, Vis, Hvar, Split, Trogir...

‒ Niko nije imao potrebu za ludim provodom, prijalo nam je da budemo u dobrom društvu, da budemo opušteni, da uživamo u miru mora, vedrom nebu, čistom vazduhu i savršenoj hrani.

Miloš Nadaždin

 

Miloš Nadaždin

 

Dragan Petrović

 

 

Komentari (1)

Loading
Lana USA 22:20 26.01.2024
Odgovori

Ma sve je to računica od samog početka. A kuma Slavica pogurala vjenčanje da Melina može da računa na polovinu imovine kada se bude razvodila. Zna Slavica iz sopstvenog uskustva.

hellomagazin.rs Miloš Nadaždin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti