Milijarder sa tridesetpetoro dece: Ko je, zaista, Brenin i Bobin venčani kum o kom mediji danima pišu

Milijarder sa tridesetpetoro dece: Ko je, zaista, Brenin i Bobin venčani kum o kom mediji danima pišu

27/12/2020

0

Brenin i Bobin venčani kum -  ko je on? 

Lepa Brena i Boba Živojinović u skladnom i divnom braku žive skoro pune tri decenije. Početkom decembra obeležili su 29. godišnjicu braka, a pevačica je do tada pokazala nikad viđen snimak sa svadbe. Brena je fanovima otkrila kako je izgledao sam čin venčanja, kao i kako je Boba uspeo da nasmeje sve goste.

Pročitajte: Na samom kraju 2020. godine Lepa Brena se odlučila na drastičnu promenu imidža (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lepa Brena (@lepabrenaa)

I dok se u javnosti veoma često mogu pronaći slike sa njihove gala svadbe, javnost je malo upućena u to ko je bio Brenin i Bobin vančani kum. U pitanju je bogati nekadašnji teniser rumunskog porekla, Džon Cirjak. On danas ima 80 godina i bogatstvo o kakvom mnogi sanjaju. Sa zaradom koja se procenjuje na dve milijarde dolara, on je najbogatiji sportista svih vremena i ujedno je jedini bivši sportista koji je dospeo na listu milijardera.

Poređenja radi, Rodžer Federer, koji je drugi na listi najbogatijih tenisera, ima zaradu od 450 miliona dolara. Novakovo bogatstvo se procenjuje na 200 miliona dolara, a Nadalovo na 180 miliona dolara. Dakle, i kada Novak, Rodžer i Rafa spoje zarade, ne mogu da imaju ni polovinu Cirjakovog bogatstva.

Ali, Cirjak novac nije zaradio samo od tenisa, naročito ne od turnira, kojih i nije osvojio mnogo tokom karijere. Bio je uspešan agent nekolicine tenisera, od toga je sjajno zarađivao. Ipak, najveće bogatstvo stekao je tek posle devedesetih godina prošlog veka.

Pročitajte: Brena i Boba postaju Novakove komšije, za nekretnine dali 600.000 evra

Osim poslovnog, Cirjak je imao i buran privatni život. Danas živi u Monte Karlu sa troje dece koje je dobio u braku. Međutim, on sam kaže da ima čak tridesetdvoje vanbračne dece, a takođe brine i o 300 napuštenih mališana, kojima je sagradio pravi mali privatni raj u Brašovu.

Cirjak je u maju 2014. godine, tokom stravičnih poplava koje su zadesile našu zemlju, donirao novac za pomoć ugroženima i još jednom pokazao da je veliki humanista.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/Stana Luković ATA Images, Instagram

Slične Vesti