Ana Nikolić reagovala: Makar bila u ratu sa Rastom, preko ovoga neću preći

Ana Nikolić reagovala: Makar bila u ratu sa Rastom, preko ovoga neću preći

01/02/2021

1

Ana Nikolić reagovala je burno na priče o Rasti, koji je nakon tri i po meseca izašao iz pritvora. Iako se o njihovom odnosu često pisalo, a mnogi su tvrdili da su sukobi koje imaju nerešivi, Ana je tokom ovog perioda Rasti bila velika podrška.

Ona je otkrila kako je podnela, kako kaže, za nju najteži beriod i zbog čega je bila prinuđena i da javno reaguje.

- Ne jedan od težih dana, nego jedan od težih perioda. Rasta je osoba koja je bila deo moje duše. Ja sam sa svojim ocem imala jedan poseban odnos. To je taj hendikep u mom životu, da sam ostala rano bez oca. I u taj momenat me ne dirajte. U stanju sam da objavim spomenik svog oca, jer toliko su me uznemirili sa diranjem u nešto sveto. Reagovala sam, pa makar Rasta i ja bili u ratu do kraja života. Ne dozvoljavam da bilo ko priča ružno o ocu mog deteta - počela je svoju priču u emisiji "Ekskluzivno" Ana.

Pročitajte: Ana Nikolić donela odluku koja je mnoge šokirala - Šta na to kaže Rastina majka?

 

 

Ana Nikolić reagovala je nekoliko puta, kako bi Rastu zaštitila od negativnih komentara. Istakla je da joj u tom periodu nije bilo teško samo zbog Tare, već i zbog njegovih roditelja, sa kojima neguje divan odnos.

- To je dan kad sam čak i ja dobila informaciju da on ne izlazi i jako sam se slomila. A, onda mi je Tarina baka javila da ipak izlazi. Počela sam da plačem, onda se sve slomilo. To je jako težak period. Gledati njegove roditelje, koji su ljudi potpuno pristojni, normalni, kojima je sve to teško palo. To je njihovo dete, ja se stavljam u ulogu majke, da je moje dete. Kada mi se jednog dana njegova majka, koja je stvarno jaka žena, jedna stena, rasplakala, ja sam se raspala i bila sam u fazonu “Sad ću da idem ispred Skupštine da protestujem, da se zapalim, polijem benzinom, pustite dečka, ovo je zaista nepravda" - pričala je ona.

Ipak, najteže je bilo Tari objasniti četvoromesečno odsustvo njenog tate. Ana je otkrila da je devojčica počela da veruje da joj se tata nikada neće vratiti, što je njoj, kao majci, najteže palo.

Pročitajte: Ana Nikolić je ponovo zaljubljena, a da li će Taru upoznati sa svojim novim partnerom?

 

 

- Tara je mala, ona ni ne shvata to, ali ja sam ponekad u njenom pogledu videla. Zadnjih par puta, jer već smo mi mesec dana iščekivali izlazak, ja sam stalno govorila: “E, sad ove srede, tata možda dođe”. Nisam joj obećavala, jer kad joj dam reč, to je tako! Videla sam poslednjih par puta da me je gledala s nepoverenjem. Čak sam u njenim očima pročitala. Ona ne zna šta je smrt, ali ona je mislila da se njen tata nikad neće vratiti - završila je svoju ispovest pevačica.

Sada, kada je konačno video Taru, Stefan se od nje ne odvaja. Po izlasku iz pritvora, rekao je da mu je njen zagrljaj bio zaista najveća želja.

- Dobro sam. Upravo sam sa detetom i to mi je najpotrebnije u ovom trenutku jer sam se poželeo nje - rekao je Rasta za portal Nova.rs.

Komentari (1)

Loading
Ana Lupetalo 18:01 02.02.2021
Odgovori

Tata nek živi pošteno, normalno, pa mu ćerka neće tugovati i plakati. Sin neka se otrgne od poroka i lošeg društva pa neće biti sramota za svoje stare roditelje. 4 meseca je verovatno dovoljno vremena da se skine sa čega god.... Država mu je samo učinila uslugu da postane savestan otac i dobar sin... Ako to želi...

hellomagazin.rs Ata Images

Slične Vesti