Ušuškano, romantično i setno: Verovali ili ne, ovde živi Ana Nikolić (foto)

Ušuškano, romantično i setno: Verovali ili ne, ovde živi Ana Nikolić (foto)

Autor: | 24/09/2021

0

Dom Ane Nikolić će vas oduševiti 

Ana Nikolić zajedno sa ćerkom Tarom živi u prostranom i luksuznom stanu, a na prvi pogled je jasno da je uređenju enterijera posvetila dosta vremena i pažnje. Na toj adresi nekada je boravio i njen suprug Stefan Đurić Rasta, ali je nakon razvoda stan postao “carstvo za devojke”.

Instagram

U domu poznate pevačice dominiraju svetli tonivi: bela, roze i krem boja, a udobni plišani trosedi i mekani tepisi odličan su poligon za igru njene devojčice. Na samom ulazu, umesto uobičajenog parketa, postavljene su pločice, što umnogome olakšava svakodnevno održavanje.

Pročitajte: Ana Nikolić luda od sreće - Tara slavi četvrti rođendan! (foto)

Instagram

 

U dnevnoj sobi, tik ispod televizora sa velikim ekranom, nalazi se ugrađen kamin, koji prostoriji daje posebnu draž. Sa obe strane smeštene su ugradne police, na kojima su svoje mesto našle brojne knjige, ali i zanimljivi ukrasni detalji. Posebna utisak ostavlja raskošan luster.

Instagram

 

Dom Ane Nikolić uređen je sa puno stila 

Duž garderobera postavljenog u hodniku ugrađeno je ogromno ogledalo koje je, po svemu sudeći, poslednji Anin “kritičar” pre nego što izađe iz kuće.

Najlepši kutak u stanu je, bez sumnje, Tarina soba, koje se ne bi postidela nijedna mala princeza.

Pročitajte: Rasta - Zaljubljen sam! Upoznaću Anu sa novom devojkom

Instagram

 

Inače, otkako je, nakon mukotrpniih dijeta i fizičkih aktivnosti, izgubila višak kilograma, Ana Nikolić ništa ne prepušta slučaju. Osim što svakodnevno izvodi u šetnju pomeranca Simbu i tako održava formu, zgodna pevačica nabavila je i sobni trenažer na kojem redovno vežba, i to uz podršku ćerkice.

Instagram

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti