Ana Nikolić donela odluku koja je mnoge šokirala - Šta na to kaže Rastina majka?

Ana Nikolić donela odluku koja je mnoge šokirala - Šta na to kaže Rastina majka?

Autor: | 25/01/2021

0

Svekrva Ane Nikolić je izuzetno velika podrška pevačici, kojoj je neizmerno zahvalna, što je i u najtežim trenucima stala uz njenog sina. Naime, od kada je Stefan Đurić Rasta u pritovu, Ana mu je izuzetna podrška, a vest da je nedavno posetila Rastu u pritvoru, uzdrmala je javnost.

Naime, Ana Nikolić posetila je Rastu, kako bi sa njim razgovarala o vaspitanju njihove ćerkice Tare, pa su tom prilikom bivši supružnici dodatno izgladili svoj odnos.

- Sve me je pogodilo, on nije moj bivši muž, on je Tarin tata, a ja tatu nemam, vređate me na više nivoa i ne dozvoljavam. On je najdivniji otac, to je neopisiva ljubav, znam koliko je hendikep kad nemaš oca, kad rano ostaneš bez njega, zbog toga pišem postove i pretim - rekla je pevačica u "Premijeru vikend specijal" i istakla da je uvek tu za Rastu.

Pročitajte: Ana Nikolić je ponovo zaljubljena, a da li će Taru upoznati sa svojim novim partnerom?

- Sve što kažem upotrebi se protiv mene. Svoj posao rade advokati, a i državni organi. Ja sam uvek uz njega bila i javno - rekla je Ana.

Pored odluke da čvrsto stoji uz oca svoje ćerke, Ana je donela još jednu važnu odluku, koja će joj promeniti život iz korena. Naime, pevačica je odlučila da započne studije medicine, a u tome ima podršku Stefanove majke.

- Radno sam, fenomenalno, nikad ne bi rekao da sam doktorka i da to želim da budem, stvarno sam htela to da budem. Moja bivša svekrva mi je poslala koji su predmeti, kako se popunjavaju uplatnice, ona me je ozbiljno shvatila, želim da upišem medicinu, ne privatne fakultete - otkrila je Ana.

Pročitajte: Prekinula ćutanje oštrim rečima: Rasta je u pritvoru, a Ana Nikolić šalje jasnu poruku

- Mene je ovo inspirisalo da se posvetim naukama koje sam želela kao devojčica od 17 godina, a moja mama koja mi je pričala da ću raditi sa bolesnim ljudima, a ja i sad radim sa bolesnim ljudima, tako da ću učiti psihijatriju i plastičnu hirurgiju - rekla je pevačica, koja je odlukom iznenadila sve članove svoje porodice.

 

Komentari (0)

Loading
hellomgazin.rs hellomagazin

Slične Vesti