Ispovest Ane Nikolić: Tara ne zna za smrt, ali mislila je da se njen tata nikada neće vratiti

Ispovest Ane Nikolić: Tara ne zna za smrt, ali mislila je da se njen tata nikada neće vratiti

Autor: | 15/02/2021

0

Ispovest Ane Nikolić nateraće vam suze na oči, jer pevačica ne krije koliko je Rastin povratak bio emotivan za nju, a posebno za njihovu ćerku Taru.Posle više od tri meseca provedena u zatvoru, Rasta je odmah otišao u dom bivše supruge da zagrli ćerku, koju je veoma poželeo. 

Pročitajte: Posle tri meseca konačno će zagrliti Taru: Stefan Đurić Rasta pušten iz pritvora (foto)

Ata Images

 

Iako se u medijima moglo pročitati da je i Ana ovaj susret veoma emotivno proživela, pevačica je odlučila da o svemu javno progovori. Na pitanje kako je izgledao njihov prvi susret posle toliko vremena, Ana je za "Blic" rekla. 

- Emotivno. Ceo dan sam preplakala, sve se slomilo u meni, jer sam se podsetila na period kada je moj otac otišao, rano sam ostala bez njega. Bezuslovno me je voleo, kao što sam to činila ja. Bio je deo mene, moje duše. To je moja najslabija tačka, sve ostalo mogu da mi diraju, ali tu ranu ne dozvoljavam. Naš dogovor je bio da Taru ne vodim u posete jer nisam želela da dete proživljava traume i slično. Nama je zdravlje našeg deteta najbitnije, te smo se u samom startu vodili time. Morate da znate da se Rastin izlazak najavljivao, ali Tari nijednog momenta nisam obećala kada će tata doći, jer to što njoj obećam moram da ispunim - rekla je pevačica i dodala: 

- U poslednjih nekoliko meseci u Tarinom pogledu nekoliko puta sam videla nepoverenje. Ona ne zna šta je smrt, ali mislila je da se njen tata više nikada neće vratiti. Videla sam u njenim očima.

Pročitajte: Ana Nikolić donela odluku koja je mnoge šokirala - Šta na to kaže Rastina majka?

Ata Images

 

Ispovest Ane Nikolić - Pevačica otkriva detalje odnosa sa bivšim suprugom 

Na pitanje u kakvom su, posle svega, odnosu njih dvoje, Ana je bila iskrena. 

- Radimo na tome da budemo prijatelji, jer smo oboje veoma sličnog karaktera i eksplozivni smo. Naš brak je okončan onog trenutka kada sam shvatila da nas dvoje sve više postajemo brat i sestra, a sve smo dalji od toga da smo bračni partneri. Rekla sam mu kada je došao da vidi Taru: „Risto, hoćeš li više odrasti?“, na šta se on nasmejao. Sa Rastinim roditeljima sam u odličnim odnosima, čak se redovno čujem sa bivšom svekrvom - istakla je Ana. 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti