Kako je Savana Filips ukrala svu pažnju i zasmejavala princezu Šarlot i princa Džordža

Kako je Savana Filips ukrala svu pažnju i zasmejavala princezu Šarlot i princa Džordža

Autor: | 10/06/2018

0

Savana Filips, ćerka Pitera i Otumn Filips, možda ima tek sedam godina, ali je ipak uspela da zaseni sve i ukrade svu pažnju tokom svečane parade Trooping the Colour u čast kraljičinog rođendana u subotu.

Neodoljiva devojčica je pomagala svojim malenim rođacima princezi Šarlot i princu Džordžu da se ne dosađuju, jer nije lako biti miran dok se stoji na velikom balkonu Bakingemske palate koju su nadletali avioni kraljevskog vazduhoplovstva.

Savana se svojski potrudila da ih nasmeje, ali je i bez zadrške iskazala svoje oduševljenje kada su avioni krenuli u prelet. Savana, koja je inače najstarija praunuka kraljice Elizabete, u jednom momentu je pokazala i kako je snalažljiva.

Pošto su postali preglasni u svojim šalama i smehu, a posebno princ Džordž, nakon strogog pogleda tate Vilijama i reči da se malo utišaju, Savana je pronašla idealan način da "ućutka" veselog princa Džordža.

Tviter se jednostavno usijao kada je osvanula fotografija na kojoj savana drži ruku Džordžu na ustima, pokušavajući da ga ućutka.

Pogledajte kako su se deca zabavljala i koliko su bila neodoljiva...

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty

Slične Vesti