Šta jedu kraljevska deca: Otkrivamo kako izgleda školski ručak princa Džordža i princeze Šarlot

Šta jedu kraljevska deca: Otkrivamo kako izgleda školski ručak princa Džordža i princeze Šarlot

Autor: | 15/09/2023

0

Šta jedu princ Džordž i princeza Šarlot

Nova školska godina je počela, a u klupe su se vratila i neka deca „plave krvi“ koja nisu upisana u privatne ustanove, već u „obične“ državne, jer njihovi roditelji žele da žive kao sav normalan svet. Među takvim roditeljima su i princ Vilijam i Kejt Midlton.

PA Images

 

Džordž i njegova mlađa sestra Šarlot jedva su dočekali da se ponovo vide sa drugarima iz razreda. Kao svi, i njih dvoje nose lanč-pakete, koje im priprema mama Kejt ili dadilja.

Pročitajte: Kraljevska dadilja - O Džordžu, Šarlot i Luisu brine jedna posebna žena, obučena i da im spasi život

Britanski HELLO! pokušao je da otkrije šta najmlađi članovi kuće Kembridž nose u koferčetu za užinu...

PA Images

 

Zdrave životne navike deci treba usaditi u najranijim godinama. Obroci koje nose od kuće moraju da im obezbede dovoljno energije kako bi mogli nesmetano da prate nastavu i izdrže sve časove. Prednost imaju sastojci puni vitamina i nutrijenata.

Pored užine, Džordžu i Šarloti na raspolaganju je i školska kuhinja, a ona se, kažu nadležni, zasniva na zdravim jelima pripremljenim od svežih namirnica koje važe za izvor zdravlja. Kuvari prate navike sve dece, osluškuju njihove potrebe i prilagođavaju im jelovnik, pa tako u ovoj školi postoje i vegetarijanski obroci, kao i oni bez glutena.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs PA Images

Slične Vesti

Pročitajte još