Božićni pokloni u kraljevskoj porodici, ovako nešto ćete i vi poželeti!

Božićni pokloni u kraljevskoj porodici, ovako nešto ćete i vi poželeti!

Autor: | 23/12/2019

0

Bez sumnje da su božićni pokloni u kraljevskoj porodici zaista posebni, ali oni  koji su namenjeni princu Džordžu i Luisu, kao i princezi Šarlot, spakovani su na specijalan način

Vojvotkinja i vojvoda od Kembridža se svakog Božića trude da svoju decu obraduju poklonima koje pakuju na poseban način.

Božićni pokloni se po običaju stavljaju u posebnu čarapu u koju Deda Mraz spakuje darove.

Princ Vilijam i Kejt Midlton će praznike proslaviti u Sandringem sa princem Luisom, Princem Džordžom i princezom Šarlot – za koje su pronašli specialan način za pakovanje svih poklona koje su im namenili.

Klasične čarape su im bile premale, pa su pronašli ovo rešenje.

Pošto su Džordž i Šarlot već napisali pismo Deda Mrazu s željama za Božić, mama i tata su se dosetili i potražili pomoć od kompanije koja umesto čarapa pravi nešto mnogo bolje.

Kompanija Harrow & Green je za preslatke prinčeve i princezu napravila luksuzne male džakove. Princ Luis je za njegov prvi Božić 2018. dobio prvi put ovako nešto.

Božićni pokloni su spremni jer su pisma Deda Mrazu odavno poslata

A sada sva deca dobijaju personalizovane vreće, jer je mama Kejt Midlton zaključila da su najbolje rešenje za pakovanje poklona.

Kejt Midlton je kupila personalizovane vreće za Božićne poklone

Vojvotkinja od Kembridža je ove ručno izrađene vreće-čarape naručila i prvi put od kompanije Harrow & Green iz Selfridža iz Londona, još 2016. godine.

https://www.instagram.com/p/B5a9Zriliun/

Svaka vreća je označena krunom, s printom na kojem piše "Express Mail Service", a na svakoj je i ime onoga na koga se odnosi: "Molim da se ovi pokloni dostave Džordžu/ Šarlot/ Luisu. Datum isporuke: 25. Decembar."

 

https://www.instagram.com/p/B6K2vg0Hb-d/

Srećom, nije potrebno da raspolažete kraljevskim budžetom da biste i sami priuštili ove vreće. Džakčići koštaju oko 27 funti i biće savršen poklon za vaše dete, sem onih koji će se u njemu naći, a radovaće se kao i mali prinčevi i princeza.

Princ Vilijam i Kejt Midlton će provesti Božić s kraljicom u Norfloku, gde će biti i ostali članovi krakljevske porodice.

Božićni pokloni u kraljevskoj porodici su neverovatno zanimljivi, ali ne i preskupi!

Božićnom slavlju prisustvovaće princ Čarls i vojvotkinja od Kornvola. Njeno visočanstvo kraljica je već tamo, jer je u očekivanju nedeljne Božićne mise otišla na poslednju misu pre Božića s Groficom od Veseksa.

Na veliku Božićnu misu dolaze svi članovi kraljevske porodice, a ona se održava u crkvi svete Marije Magdalene.

Pošto je princ Filip i dalje u bolnici, nije poznato da li će mu biti dovoljno dobro da i sam prisustvuje Božićnoj misi.

Božićni pokloni su simbolični i njima iskazujete ljubav prema osobi koju darujete

Pošto je prošle godine princ Luis bio još uvek malen, za ovaj praznik Božićni poklon će zasigurno biti neka igračka ili pak knjiga. Znamo da je princeza Šarlot imala specijalnu želju za ovaj Božić, sad samo ostaje da sačekamo 25. decembar i vidimo da li će tata Vilijam ispuniti tu želju ili ne.

Princ Džordž je skromniji od sestre i nije imao nekih velikih želja za razliku od svoje mlađe sestrice.

hellomagazin.rs Guliver/Getty

Slične Vesti

Najnovije vesti