Svetske ekskluzive u magazinu "Hello!" u 2014. godini

Svetske ekskluzive u magazinu "Hello!" u 2014. godini

Autor: | 31/12/2014

0

Za kompaniju Color Press Group i magazin "Hello!" 2014. godina bila je veoma uspešna. Iz nedelje u nedelju nizale su se ekskluzive iz života poznatih - bajkovita venčanja, spektakularne proslave rođendana, fotografije luksuznih domova.
Svakako, najponosniji smo na tri svetske ekskluzive koje su obeležile godinu - venčanja tri uspešna i poznata para.
U julu mesecu objavili smo ekskluzivne fotografije sa venčanja Novaka Đokovića i Jelene Ristić. Zahvaljujući predusretljivosti najboljeg svetskog tenisera napravljen je presedan, pa su fotografije sa svadbene ceremonije poznatog sportiste i njegove izabranice, umesto u izdanjima u Velikoj Britaniji i Španiji, po čijoj se licenci izdaje naš magazin, prvo objavljene u Srbiji! Ujedno bio je to i najtiražniji ovogodišnji broj.

Početkom septembra meseca našim čitaocima doneli smo delić atmosfere sa venčanja najpoznatijeg holivudskog para - Anđeline Džoli i Breda Pita. Prelepe fotografije iz zamka u Francuskoj gde se poznati par venčao oduševile su naše čitaoce.

Samo mesec dana kasnije čitaoci magazina "Hello!" dobili su još jednu svetsku ekskluzivu - fotografije sa venčanja glumca Džordža Klunija i njegove izabranice Amal Alamudin koje je upriličeno u Veneciji!

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti