Elen Dedženeris: Selfi koji je obeležio 2014. godinu

Elen Dedženeris: Selfi koji je obeležio 2014. godinu

Autor: | 31/12/2014

0

"Autoportret" mobilnim telefonom voditeljke Oskara 2014. godine Elen Dedženeris sa zvezdama uključujući Meril Strip, Dženifer Lorens i Bredlija Kupera, koji je snimljen tokom dodele nagrada Američke akademije za film, postao je najšerovanija fotografija na Tviteru.
- Dobili smo imejl od Tvitera da smo oborili sve rekorde i ušli u istoriju - rekla je Elen ubrzo pošto je pristupila društvenoj mreži kako bi sa svojim "sledbenicima" podelila fotografije sa dodele.
Na selfiju koji je obeležio godinu za nama našli su se i Kevin Spejsi, Džulija Roberts, Bred Pit, Anđelina Džoli, Džered Leto i Lupita Njongo.
Ova fotografija retvitovana je više od dva miliona puta tokom dvosatnog emitovanja 86 dodele Oskara i oborila je rekord koji je američki predsednik Barak Obama postavio snimkom "Još četiri godine" snimljenim tokom izborne noći 2012. kada je dobio drugi mandat.
- Samo da je Bredlijeva ruka bila duža. Najbolja fotka ikad! - napisala je Elen pored fotografije koja je proglašena za najselfi 2014. godine.

Autor: Life Content

Foto: Ellen DeGeneres / Twitter

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti