Odlučila da progovori: Šta se dešavalo iza zatvorenih vrata, Anđelina iznela stravične optužbe na račun Bred Pita! (foto)

Odlučila da progovori: Šta se dešavalo iza zatvorenih vrata, Anđelina iznela stravične optužbe na račun Bred Pita! (foto)

Autor: | 20/08/2022

0

Anđelina Džoli optužila Bred Pita za zlostavljanje

Iako su pre šest godina stavili tačku na svoj brak, tu nije bio kraj problemima Anđeline Džoli i Breda Pita. Nekadašnji najlepši par Holivuda već godinama vodi bitku oko starateljstva nad maloletnom decom, a osim toga traje borba za luksuzne nekretnine koje su stečene u braku.

Pročitajte: Bitka Breda i Anđeline još uvek traje - Kome će pripasti bajkoviti dvorac na jugu Francuske

Getty Images

 

Međutim, da stvar bude gora, u javnosti su osvanule fotografije Anđelininih modrica na rukama, za koje tvri da joj je naneo bivši suprug.

Glumica tvrdi da joj je povrede naneo Bred Pit tokom leta njihovim privatnim avionom 2016. godine. Naime, Anđelina je izjavila da je Bred koji je bio pod dejstvom alkohola tokom leta odveo u toalet u zadnjem delu aviona, zgrabio je za ramena i tresao dok je vikao kako im ona uništava porodicu, piše u izveštaju FBI-a, prenosi „Page Six“.

Pročitajte: Zar je i to moralo da se dogodi?! Anđelina i Bred u sukobu zbog nje

 

 

Njihovo dvoje maloletne ispred toaleta su plakala i vikala „Mamice da li si dobro?“, tvrdi Anđelina.

Kako je tada navedeno u izveštaju, na kraju su se obe strane složile da optužnica neće biti podignuta, međutim Anđelina je sada ponovo pokrenula staru priču, a pretpostavlja se da se sve moguće načine pokušava da dobije starateljstvo nad decom, navodi pomenuti list. Bred Pit je negirao sve optužbe, a koji je epilog, tek ćemo videti. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još