Anđelina optužila Breda za nasilje u porodici: Jedno dete je davio, drugo udarao i polivao vinom, a mene…

Anđelina optužila Breda za nasilje u porodici: Jedno dete je davio, drugo udarao i polivao vinom, a mene…

Autor: | 06/10/2022

0

Bred i Anđelina ponovo na sudu

Odnos između Anđeline Džoli i Breda Pita godinama je turbulentan i izgleda da nekadašnji par dugo još neće zakopati ratne sekire. U februaru je glumac podneo tužbu protiv bivše supruge, u kojoj tvrdi da je nezakonito prodala polovinu udela njihovog zajedničkog imanja „Miraval“ u Francuskoj.

Pročitajte: Šta se dešavalo iza zatvorenih vrata - Anđelina iznela stravične optužbe na račun Bred Pita

Getty Images

 
 

Iako su se, prema Pitovoj tvrdnji, dogovorili da neće prodavati deonice „Miravala“ a da se prethodno ne konsultuju, Anđelina je svoj udeo prodala grupaciji „Stoli“ bez Bredovog znanja.

Pročitajte: Bitka Breda i Anđeline još uvek traje - Kome će pripasti bajkoviti dvorac na jugu Francuske

Profimedia

 

Glumica je uzvratila protivtužbom, ali onom koja se odnosi na njihov sukob na privatnom letu na relaciji Francuska ‒ Los Anđeles, zbog kojeg su se kasnije i razveli.

Anđelinini advokati naime tvrde da su pregovori o prodaji njenog udela u poslu oko „Miravala“ prekinuti zato što je Bred zahtevao da potpiše ugovor o tajnosti podataka koji bi joj zabranjivao da izvan suda govori o fizičkom i emocionalnom zlostavljanju koje su onda i deca trpela.

Pročitajte: Zar je i to moralo da se dogodi?! Anđelina i Bred u sukobu zbog nje

Getty Images

 

Prema detaljima istrage koju vodi FBI, Anđelina je optužila bivšeg supruga da je u pijanom stanju davio jedno od njihove dece, drugo udario, a nju držao za glavu i tresao. Navodno ju je zalivao pivom, gurao u toalet aviona, lupao šakama o plafon i optuživao da uništava porodicu. Pitovo divljanje navodno je uzrokovalo štetu od 25.000 dolara. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti