Potpuni obrt: Bred Pit konačno dobio starateljstvo nad decom, Anđelina se žali, Medoks odbija da nosi očevo prezime

Potpuni obrt: Bred Pit konačno dobio starateljstvo nad decom, Anđelina se žali, Medoks odbija da nosi očevo prezime

Autor: | 27/05/2021

0

Bred Pit pobedio Anđelinu na sudu zajedničko starateljstvo nad decom

Posle pet godina mukotrpne sudske borbe, Bred Pit konačno je dobio zajedničko starateljstvo nad šestoro dece koje ima sa Anđelinom Džoli.

Brakorazvodni postupak holivudskog para pratile su brojne turbulencije. Glumica se žustro protivila ideji da njen bivši muž viđa decu, ali je na poslednjem ročištu presuđeno u Pitovu korist, što u praksi znači da će on sada nesmetano moći da provodi vreme sa Medoksom, Paksom, Zaharom, Šajlo i blizancima Vivijen i Noksom. Tokom pet godina, svedoci, među kojima su bili terapeuti, stručnjaci i ostale osobe bliske njihovoj deci, su se smenjivali, a iskazi menjali, da bi sudija Džon Oderkirk konačno jasno izneo svoj stav.

Pročitajte: Strasti se ne smiruju - Najstariji sin Anđeline i Breda hoće da se odrekne očevog prezimena

Getty images

 
 

‒ Bred je samo želeo da mu se omogući da provodi više vremena sa svojom decom, dok je Anđelina činila sve da to spreči – otkrio je neimenovani izvor magazinu „US Weekly“.

Mediji s one strane Atlantika izveštavaju da će Džolijeva nastaviti pravnu borbu, uverena da je ovo samo privremena odluka.

‒ Anđelina ne dovodi u pitanje zajedničko starateljstvo, nju brinu neke druge stvari ‒ navode iz advokatskog tima holivudske glumice, koja smatra da je odluka suda nepravedna. Revoltirana je i što je sudija odbio da sasluša maloletnu decu i čuje njihove želje po pitanju starateljstva. Jedini je svedočio najstariji Medoks, koji je otvoreno stao na majčinu stranu.

Bred Pit pobedio Anđelinu na sudu - Medoks odbija očevo prezime

Getty images

 

‒ U svim službenim dokumentima Medoks odbija da koristi očevo prezime Pit. Njegova želja je da ga i zvanično promeni u Džoli, mada Anđelina to ne podržava.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti