Bitka Breda i Anđeline još uvek traje: Kome će pripasti bajkoviti dvorac na jugu Francuske

Bitka Breda i Anđeline još uvek traje: Kome će pripasti bajkoviti dvorac na jugu Francuske

Autor: | 10/10/2021

0

Bred i Anđelina - Bitka za Miraval

Oko starateljstva nad decom nekako su uspeli da se dogovore, bar za sada, ali oko “starateljstva” nad nekad zajedničkim nekretninama – nikako. Kada su se razveli, Anđelina Džoli i Bred Pit doneli su odluku da prodaju luksuzni dvorac “Miraval”, u kome su se 2014. zakleli na večnu ljubav.

Pročitajte: Borba duga četiri godine se bliži kraju - Bred i Anđelina ponovo su u napetim odnosima, a ovo je odluka suda

Profimedia

 

Imanje je vredno 164 miliona dolara, a bivši supružnici postali su ravnopravni vlasnici kada je Bred prepisao Anđelini svojih 10 odsto udela. To je učinio dok su još bili u ljubavi. Međutim, glumica je sada optužena za pokušaj prodaje svoje polovine, a da se pre toga nije konsultovala s Pitom, niti ga pitala da li bi on možda otkupio njen deo.

Zbog prekršaja dogovora, reagovala je pravna služba druge strane. Nema sumnje da je Pitov tim jedva dočekao da uzvrati udarac, pošto je Anđelina pre nekoliko meseci izjavila da odlučno nastavlja borbu za potpuno starateljstvo nad decom. No, sada je postalo “čupavo” – napravila je pogrešan korak, a zakon u ovom slučaju nije na njenoj strani.

Getty Images

 

Bred i Anđelina zajedno su vlasnici nekoliko nekretnina

Iako na sudu ratuju, situacija na terenu znatno je drugačija. Poznato je da je holivudska diva kupila kuću u Los Anđelesu tik do one u kojoj je nekad živela sa Bredom, kako bi mu Medoks i još uvek maloletni Zahara, Šajlo, Vivijen, Noks i Paks bili blizu. Ne mogu zajedno, ali očigledno ni jedno bez drugog.

Tokom braka postali su vlasnici nekoliko nekretnina: osim pomenutog zamka na “Branđelina” listi su i veličanstveni posed u Francuskoj četvrti Nju Orleansa, penthaus u jednom od tornjeva njujorške “Valdorf astorije”, vila u Los Felisu, kuća na plaži Santa Barbare, imanje na Majorki...

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti