Anđelina Džoli i Bred Pit zaštitili decu od tamne strane interneta

Anđelina Džoli i Bred Pit zaštitili decu od tamne strane interneta

Autor: | 06/01/2015

0

Poznati bračni par Anđelina Džoli i Bred Pit nisu prisutni na društvenim mrežama, već svaki slobodan trenutak provode sa svojih šestoro dece. Poznata glumica jednom prilikom izjavila je da više voli da svoje misli zapisuje u svesku, umesto da ih deli na internetu, gde su svima dostupne. Međutim, činjenica da ni ona ni njen suprug ne koriste društvene mreže, dovela je brižne roditelje u nezavidnu situaciju, jer ne mogu da kontrolišu šta njihova deca rade. Zbog toga su odlučili da angažuju tim ljudi koji vodi računa o bezbednosti sadržaja kojima njihova deca imaju pristup preko interneta, o čemu je tridesetdevetogodišnja glumica nedavno govorila u intervjuu za magazin "People".
- Angažovali smo ljude koji prate bezbednost internet sadržaja koji je dostupan našoj deci. To je jedan strašan, novi svet za nas, daleko od onoga što možemo da razumemo. Bred i ja sami ne bismo znali na šta prvo da obratimo pažnju - izjavila je Džolijeva i dodala da joj je drago što takva tehnologija nije postojala kada je ona odrastala.
- Ionako sam bila problematična. Sve to bi onda bilo dokumentovano - iskreno kaže Anđelina, nekada "nestašna" devojka, a danas brižna majka.

Piše: Deana Đukić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti