Anđelina zadala Bredu najgori udarac: Ovo nije smela da uradi

Anđelina zadala Bredu najgori udarac: Ovo nije smela da uradi

Autor: | 02/03/2021

0

Sukob Anđeline Džoli i Breda Pita traje skoro pet godina tokom kojih bivši par ima zatišja i bure u odnosu. Naime, Anđelina je u septembru 2016. podnela papire za razvod braka od glumca posle 12 godina zajedničkog života u kome su dobili šestoro dece.


Pročitajte: Bred Pit nikad nije bio potrebniji svojoj deci: Anđelina puca po šavovima

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @angelinajolieefnn

 

Tokom svih ovih godina bilo je brojnih napada sa obe strane. Glumica nije mogla da bivšem suprugu oprosti kada je pijan napao njihovog sina Medoksa i to je bila kap koja je prelila čašu u njihovom odnosu. Ono što je najveći problem je starateljstvo. Naime, oni se godinama sude oko starateljstva nad decom, Anđelina pokušava da oduglovači ročišta, traži promene sudija, dok je Bred priznao da ima problem sa alkoholom i da mu je žao što su se stvari tako odigrale.

Anđelina, čini se, nikada ne miruje, te je bivšem mužu ponovo zadala žestok udarac i odlučila da proda sve što je podseća na njega.


Pročitajte: Sukob Anđeline Džoli i Bred Pita se nastavlja: Glumica zadala fatalan udarac Bredu Pitu

Amy Sussman, Getty Images via Guliver

 

Pejzaž iz Maroka Vinstona Čerčila koji je Anđelina Džoli dobila na poklon od Breda Pita dok su još bili u braku prodat je na aukciji za više od 11 miliona dolara. Reč je o umetničkom delu „Toranj džamije“, jedinoj slici koju je Čerčil dovršio tokom Drugog svetskog rata, a prikazuje džamiju u Marakešu. Nastala je posle konferencije u Kazablanki 1943. godine, gde su Čerčil i tadašnji američki predsednik Frenklin D. Ruzvelt planirali napad na Nemačku.

Novi vlasnik za sada nije poznat, a platio je cenu četiri puta veću od predviđene cene koju bi postigla na aukciji slika. Ne zna se kakav epilog će dobiti sukob Anđeline Džoli i Breda Pita, ali jedno je sigurno, bivši supružnici neće se smirivati dok pravda ne bude zadovoljena.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti