Severina Vučković: Izazov kome nije odolela

Severina Vučković: Izazov kome nije odolela

Autor: | 26/11/2012

0

Jedna od najpopularnijih i najintrigantnijih pevačica u regionu Severina Vučković nedavno je imala priliku da sa devetomesečnim sinom Aleksandrom snimi prvu zajedničku reklamu. Ponosna majka i devetomesečni mališan, koga je dobila u vezi sa srpskim biznismenom Milanom Popovićem, zajedno su uradili reklamu za hrvatsku multibrend prodavnicu „Children Salonn“, u kojoj se prodaju dečje stvari. Ponosnoj majci i njenom mezimcu društvo su pravili mali manekeni iz agencije „Fashion Team“. Simpatični naslednik pop zvezde odlično se snašao na svom prvom "poslovnom" zadatku i pored toga što tek za tri meseca puni godinu dana. Preslatki dečak je sa zadovoljstvom pozirao i družio se sa ostalim mališanima na setu, a Severina je bila veoma srećna što se njen sin pokazao kao odličan dečji model i što je atmosfera tokom snimanja bila izuzetno vesela i razdragana.
Ovo je, inače, bilo njeno prvo javno pojavljivanje sa sinom od kada je pre nešto više od mesec dana otkrila javnosti da više nije u vezi sa Milanom Popovićem i da se ponovo preselila u Hrvatsku. Harizmatična pop zvezda u Zagrebu uživa, pre svega, u društvu svog sina, kao i najbližih prijatelja sa kojima se sve češće može videti na javnim dešavanjima. Nedavno je bila u pozorištu gde je gledala predstavu „Pričaj mi o Gorkome“, sa kojom je Narodno kazalište iz Varaždina gostovalo u hrvatskoj prestonici. Popularna Seve te večeri blistala je u maslinastozelenoj haljini i nije skidala osmeh sa lica.
I pored toga što je izuzetno posvećena majka, zgodna pop diva ne zapostavlja posao, te upravo završava novi kompakt disk koji će nositi naziv „Dobro došao u klub“.
- Novi kompakt disk izlazi početkom decembra, a na proleće planiram i turneju - rekla je Vučkovićeva tokom nedavnog gostovanja u popularnom šou-programu „Ples sa zvezdama“.
Zanosna Severina nastupila je u ovom veoma gledanom televizijskom formatu i sa Anom Bebić otpevala numere „Italiana“, kao i „Grad bez ljudi“. Tom prilikom pokazala je svoj perfektni stas, da je uspela da povrati staru kilažu posle porođaja, tako da ponovo izgleda besprekorno.
Lepa Hrvatica je pripremu novog albuma započela pre skoro godinu dana, a na novim pesmama je radila i dok je bila u blagoslovenom stanju, kada je često izjavljivala da joj je jako prijalo da bude u muzičkom studiju. Posle kraće pauze koju je napravila posle porođaja, nastavila je vredno da privodi kraju album i sada jedva čeka da i njeni verni fanovi čuju novi materijal.
Pesme koje će se naći na albumu „Dobro došao u klub“ ona je već puštala svom malenom sinu koji joj je iz korena promenio život i koji joj je najveće blago. Severina se retko odvaja od svog mališana.
- Moj sin i ja smo uvek zajedno i pravi smo kompanjoni. Moram da kažem da je progovorio i da je počeo da priča "mama" - nedavno je ponosno rekla.
Zanosna majka je presrećna što ima posao koji joj pruža dovoljno vremena da se posveti detetu, a da pri tom mora da zapostavi svoj posao i publiku, i da može da uživa u svojoj drugoj ljubavi, a to je pevanje.

Tekst: Ivana Nikolić

Foto: Goran Matijašec

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti