Severina Vučković: Kraj porodiljskog odsustva

Severina Vučković: Kraj porodiljskog odsustva

Autor: | 28/05/2012

0

Hrvatska muzička zvezda Severina Vučković nedavno je sa sinom Aleksandrom otputovala u Zagreb, gde će boraviti nekoliko nedelja dok je njen suprug Milan Popović na poslovnom putu. Lepa pevačica odlučila se na ovo putovanje kako bi završila svoje poslovne obaveze, što je za hrvatske medije potvrdio i njen dugogodišnji menažder Tomislav Petrović. Planira da se uskoro vrati na muzičku scenu posle kraće pauze koju je napravila zbog rođenja sada tromesečnog sina. Iako je njen jedinac rođen u pevačicinom rodnom Splitu, harizmatična dama je ubrzo posle porođaja sa svojim mezimcemdoputovala u Beograd gde je prve mesece provodila sa suprugom u njihovom stanu na Vračaru. Njih dvoje su sve vreme bili uz svog mališana koji im je umnogome ulepšao život, a sada je došlo vreme da se ponovo posvete karijeri. Mnogobrojni fanovi zanosne brinete mogu već sledećeg meseca da očekuju objavljivanje Severininog novog singla koji su radili Filip Miletić i Miloš Roganović, autori i njena prethodna dva hita Bred Pit i Grad bez ljudi, a njih dvojica su i producenti i aranžeri svih pesama sa njenog CD-a koji će biti objavljen na jesen.
- Još nismo smislili naziv numere, jer imamo nekoliko varijanti, od kojih ćemo se odlučiti za jednu - kaže Filip Miletić, uspešni kompozitor i producent.
- Severinin album je već gotov, ali je odlučila da objavljivanje CD-a odloži za oktobar, kada će imati više vremena i biti u mogućnosti da promoviše nove pesme.
Pre objavljivanja CD-a, Severina će tokom leta održati nekoliko nastupa na kojima će promovisati novu pesmu i najaviti album. To će veoma obradovati njene verne fanove koji jedva čekaju dan kada će njihova omiljena zvezda ponovo pevati za njih. Ipak, ona ne planira da zakazuje veliki broj koncerata, jer joj je sada na prvom mestu njen četvoromesečni sin Aleksandar kome je potpuno posvećena.
Prema pisanju hrvatskih medija, Vučkovićeva u Zagrebu živi prilično povučeno i vreme uglavnom provodi sa sinom u svom stanu, u koji joj dolaze samo najbliži prijatelji. Mnogobrojne novinare zainteresovao je boravak atraktivne brinete u njenom devojačkom stanu, pa su po nekoliko dana motrili na nju. Tako su došli do informacija da joj u kućnim poslovima pomažu dve spremačice, dok Severina u jutarnjim časovima sa privatnim trenerom vežba nasvojoj terasi. Da je posle porođaja uspela veoma brzo da skine višak kilograma pop zvezda je pokazala i kada je pre mesec dana uradila set fotografija koje je na rođendan postavila na fan stranicu na društvenoj mreži Fejsbuk i na taj način je obradovala obožavaoce. Njoj će dobra kondicija biti potrebna i zbog predstojećih koncertnih aktivnosti, jer je poznato da pevačica uvek ima energične nastupe. Atraktivna Hrvatica je veoma nestrpljiva da, pre nego što krene u kratku letnju turneju, publici predstavi novi singl u koji mnogo veruje i nada se da će biti odlično prihvaćen. Iako još nije objavljeno gde će prvo pevati, sigurno je da postoji ogromno interesovanje za njene nastupe.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti