Severina: Uvek sam slušala srce

Severina: Uvek sam slušala srce

Autor: | 20/02/2013

0


Ona važi za jednu od najvećih balkanskih muzičkih zvezda, koju publika toliko voli da gotovo svaka njena pesma postaje regionalni hit. Severina Vučković, žena o kojoj se mnogo priča i piše, tiha je patnja mnogih muškaraca, ali i brižna majka jednogodišnjeg Aleksandra. Vatrena Splićanka jedna je od retkih koja bez problema može da napuni najveće hale svih glavnih gradova bivše države, a 30. marta održaće koncert u beogradskoj Kombank areni, kojim će otpočeti turneju "Dobrodošao u klub". I dok je njen istoimeni album već nedeljama na prvom mestu svih top-lista, mediji nagađaju da li ima novog dečka, da li se pomirila sa bivšim verenikom Milanom Popovićem, sa kim je provela Dan zaljubljenih...
U ekskluzivnom intervjuu za Svet Severina otkriva koliko se raduje predstojećim poslovnim obavezama, priča o svojoj romantičnoj strani, uvek zategnutim odnosima naroda na Balkanu, ali i o tome šta ju je inspirisalo da napiše srceparajuću baladu "Ostavljena".

Vaše pesme brzinom svetlosti osvajaju publiku u regionu, a i "Uzbuna" je sve podigla na noge. U čemu je tajna?
- Kada bismo znali u čemu je tajna bilo čega što nam se događa, ne bi imalo smisla ni živeti ni raditi. Zar lepota nije u nepredvidljivosti života i u onome što ti on donese i iznenadi te?! Život i treba da bude nepredvidljiva kategorija jer svakog dana učimo o sebi vežbajući snalažljivost, prilagodljivost i kreativnost, učimo kako nešto dobro da završimo. Jedino tako možemo znati koliko nam je sreće i tuge nešto donelo. Mogu samo da kažem da sam bila srećna kada sam snimala ovaj album jer sam osećala da su to odlične pesme i da mi baš sada takve trebaju. Možda tajna uvek leži u srcu, koje nepogrešivo zna da odabere ako ga dobro osluškuješ. Nisam od onih koji razmišljaju logično već instinktivno. To mi je u životu donelo samo dobro, jer slušajući srce nikad nisam pogrešila. Mada, moram da naglasim da je te kvalitetne pesme prepoznala i publika. Zavolela ih je na prvu loptu, što nije bio slučaj sa svim pesmama koje sam tokom karijere otpevala. Neke su postale drage ljudima godinama nakon što sam ih objavila. Na primer, pesma 'Prijateljice', koju sam napisala još u srednjoj školi, objavljena je tek 1998, a publika ju je zavolela mnogo kasnije.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti