Severina Vučković: Karijera iznad problema u privatnom životu

Severina Vučković: Karijera iznad problema u privatnom životu

Autor: | 11/08/2013

0


Uprkos ratu saopštenjima koji ovih dana traje između Severine i njenog bivšeg supruga Milana Popovića, hrvatska zvezda se ponaša veoma profesionalno i ne dozvoljava da se težak period u privatnom životu odrazi na njenu karijeru. Pevačica je nastupila u prepunom klubu "Petar Pan" u Makarskoj, i zahtevala je od benda da udari brzi ritam.
- Maestro, danas samo veselo. Nemoj više ove tužne - rekla je Seve.
Odličo raspoloženje trajalo je doksu se nizali hitovi "Uzbuna", "Bred Pit" i "Evo prošla je i godina, na kruhu i vodi sam",a pevačica je tokom nastupa pokazala da nije izgubila osećaj za šalu. Naime, primetivši grupu veselih devojaka u publici, pevačica je upitala:
- Je li se neko ovde udaje - , i kada je od jedne devojke dobila potvrdan odgovor, Severina je dodala:
- Moje saučešće - našalila se, valjda zbog iskustva.
Od momenta kada kada je obelodanjeno da su Severina Vučković i Milan Popović po drugi put prekinuli vezu, kao i da je on podneo tužbu protiv nje po kojoj zahteva pravo da viđa dete, najveća hrvatska pop zvezda se nije lično obraćala javnosti, međutim, tokom jučerašnjeg dana uspeli smo da se čujemo sa njom lično. Seve nam je ljubazno rekla da ne može da se bavi optužbama svog nekadašnjeg partnera jer ima druge obaveze.
Seve se javila nakon već drugog zvona, a nakon što smo se predstavili, upitali smo je da li bi mogla da nam prokomentariše najnoviji dopis oca svog deteta, na šta je ona odgovorila:
- Nemam vremena sada da se bavim time, imam goste. Pozovite mog menadžera - ljubazno nam je rekla Severina, a mi smo nastavili da insistiramo na odgovoru, no ona nam se najlepše zahvalila.
- Hvala, vam, hvala vam, hvala, hvala - ponavljala je hrvatska zvezda, ali izgleda da ipak nije imala vremena za Milana, koji pre dva dana medijima poslao novo saopštenje, u kom tvrdi da reči menadžera Vučkovićeve Tomice Petrovića nisu baš tačne, te ističe da se ne bi obratio sudu da je mogao da viđa sina Aleksandra onako kako bi trebalo.
Severinin menadžer Tomica Petrović rekao je juče za Blic da ne želi nastavak polemike sa Milanom Popovićem kroz medije.
- Ostajem pri onom što sam rekao. Ali mediji nisu mesto gde bi trebalo da razgovaramo o tome.
Petrović je izjavom da Severina i Milan nisu zajedno već mesec i po dana pokrenuo medijsku lavinu. A kao dokaz o njihovim emotivnim odnosima ponudio je brojne novinske i paparaco priloge iz ove godine.

Izvor: Alo
Foto: Marko Grubišić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti