Severina Vučković: Dani blaženstva i spokoja uz dete

Severina Vučković: Dani blaženstva i spokoja uz dete

Autor: | 18/04/2012

0

Najpopularnija hrvatska zvezda Severina Vučković odnedavno boravi u Beogradu. Pevačica je dva meseca posle porođaja sa sinom Aleksandrom i verenikom Milanom Popovićem doputovala u srpsku prestonicu. Par je odavno rešio da živi na relaciji Srbija-Hrvatska jer zbog poslovnih obaveza koje oboje imaju ne mogu u jednoj državi da se stacioniraju. Iako je planirala da sačeka da njen sin još malo ojača pa onda da dođe u Beograd, Severina je svoje namere promenila, jer više nije mogla da podnese „opsadno stanje“ koje je vladalo u Splitu otkako se porodila. Ispred njene zgrade danonoćno dežuraju novinarske ekipe, zbog čega sa bebom nije mogla mirno da izađe u šetnju, već je morala da se krije, što joj je stvaralo nervozu. Toliko je bila na meti fotografa da mira nije imala ni u svom domu, te su se pojavile paparaco fotografije na kojima je sa sinom u naručju na terasi njenog doma. Umesto da sa detetom uživa pored mora na prolećnom suncu, kad god bi napustila stan, bila je napeta i opterećena da li je prate fotografi.
U srpsku prestonicu Severina je doputovala privatnim avionom kojim je Milan pilotirao, a dvomesečna beba, za koju članovi porodice tvrde da je nasledila majčinu lepotu, odlično je podnela let. Pošto su još tokom Severinine trudnoće jednu sobu luksuznog penthausa na Vračaru opremili svim potrebnim stvarima za bebu, za Aleksandrov dolazak sve je bilo spremno.
Lepo prolećno vreme pop pevačica koristi za šetnje sa sinom, ali zgradu na Vračaru sa bebom u naručju do sada je uvek napuštala neprimetno. Brojne kamere i obezbeđenje oko zgrade, kao i izlaz iz garaže pružaju joj sigurnost da njeno dete neće biti fotografisano. Tokom boravka u Splitu u odgajanju sina pomagale su joj majka Ane i najstarija sestra Zdenka, a u Beogradu su joj „desna ruka“ sestra Marijana i sestričina Mija, sa kojima se viđa svakog dana.
Kada ugrabi slobodan trenutak i mali Aleksandar joj to dozvoli, Severina se posvećuje vežbanju. Sa treninzima je počela još u Splitu i takav režim je nastavila i u Beogradu. Polako gubi kilograme koje je dobila u trudnoći i izvesno je da će svoj stas doterati do perfekcije, kakav je bio i pre porođaja. Za mnoge jedna od najlepših žena na prostorima bivše Jugoslavije često sedi u kafiću koji je nedavno kupio njen suprug, a koji se nalazi u blizini njihovog doma. Mogu se videti i zajedno kako ispijaju popodnevnu kafu, ali se pevačica ne zadržava predugo.
Atraktivna Seve u Srbiji će se zadržati mesec dana, posle čega će se vratiti u rodni Split. Tokom boravka planira nekoliko puta da ode i u Vršac, Milanov rodni grad, gde je biznismen pre nekoliko meseci postao vlasnik vile „Breg“, jednog od najlepših ugostiteljskih objekata u Vojvodini. Porodica će neko vreme boraviti i na salašu u Čeneju gde je nedavno završena izgradnja njihove velelepne kuće.
Da je hrvatska zvezda u Beogradu potvrdio je njen menadžer Tomislav Petrović, ali o njenim daljim planovima nije želeo da govori.
- Ja nisam Severinin i Milanov agent da bih pričao gde su sve bili. Mogu samo da potvrdim posetu Beogradu - bio je kratak Petrović.
Ponosna majka blista od zadovoljstva i potpuno se posvetila svom sinu prvencu i uživa u svakom trenutkumajčinstva. Do sada se od njega nije odvajala. O poslu ne razmišlja, brigu o karijeri i daljim poslovnim poduhvatima prepustila je timu svojih saradnika.

Piše: Sandra A. Rilak

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti