Severina Vučković: Uživanje u majčinstvu

Severina Vučković: Uživanje u majčinstvu

Autor: | 26/06/2012

0

Pevačica Severina Vučković posle pola godine odsustva sa javne scene nedavno je imala prvi medijski nastup kada je u finalu rijaliti šou-programa „VIP Survivor“ sa „FM bendom“ promovisala novi singl „Italiana“. Harizmatična zvezda uskoro će na ostrvu Pag snimiti i spot za novu numeru, ali je objavljivanje CD-a odložila za jesen kako bi mogla potpuno da se posveti svom troipomesečnom sinu Aleksandru. Ona i njen nevenčani suprug, biznismen Milan Popović uživaju u svakom danu provedenom sa sinom, a atraktivna pevačica je o tome pričala i za hrvatske medije u svom prvom intervjuu posle duže pauze.
- Majčinstvo je zaista najlepši, kažu i najteži posao na svetu. Ja sam iskusila ovo prvo, da mi je najlepši, mada se prve tri nedelje posle porođaja sve menja. Pretvoriš se u automat za mleko i menjanje pelena i još ne znaš da li si dobar automat, da li si dobra ili loša majka, jer nemaš povratnu informaciju. Međutim, kada sam videla osmeh koji mi je prvi put uputio moj anđel, to je bio najlepši osećaj u mom životu, neuporediv sa bilo čim - rekla je nedavno lepotica iz Splita.
- Aleksandar je presladak, ima krupne oči, radoznao je i učestvuje u razgovoru. Sedi sa mnom i sa Milanom za stolom i ko god da priča on u njega gleda. Kao mali gospodin,intelektualac, neverovatno za dete od samo tri meseca.
Pop pevačica tvrdi da njen jedinac nije plačljiva beba, što joj dozvoljava da  noću spava, ali i da joj se često dešava da kada njen Aleksandar zaspi, jedva čeka da se ponovo probudi kako bi opet bila sa njim.
- Malo dete te nauči mnogim stvarima, naučiš da budeš strpljiv, ali ja sam se na to i pripremala - objasnila je Vučkovićeva i otkrila zbog čega je mesec i po dana pre porođaja provela u porodilištu u Splitu.
- Hteli su da me puste kući posle šest dana, ali meni je tamo bilo lepo i nisam htela da idem.
Atraktivna pop diva tvrdi da sa svojim partnerom Milanom već živi kao da su u braku, ali i da se često urazgovoru pitaju zbog čega ranije nisu postali roditelji.
- Mi smo sada kao i svi mladi parovi, volimo se i dobili smo dete, a onda i sve što ide uz to. A to je da se stalno ljubiš, grliš, svađaš kao pas i mačka, ali bitno je da se volite i obožavate jedno drugo, a sve ostalo je lako - kaže Severina koja uskoro planira da svog mališana odvede i na prvo letovanje.
- Prvo ćemo otići na salaš. Jedva čekam, jer je tamo priroda u kojoj ćemo  uživati petnaest dana, a posle toga idemo na more - rekla je pevačica koja je nedavno u Zagrebu svom mališanu izabrala mnogo nove odeće u multibrend radnji čije je zaštitno lice.
Uskoro će na ostrvu Pagu snimiti spot za svoju novu numeru „Italiana“ uz koju, kaže, često đuska kod kuće i sa svojim mališanom.
- Pesma je zaslužila spot. Razmišljala sam o prekrasnim mladim ljudima na hrvatskim plažama, doduše na svim plažama su divni ljudi - objasnila je pevačica.
-
Aleksandru često pustim tu pesmu i plešem sa njim, a on je tada sav
srećan.

Tekst: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti