Severina Vučković: Muzika kao inspiracija i lek

Severina Vučković: Muzika kao inspiracija i lek

Autor: | 24/12/2012

0

Hrvatska pop zvezda Severina Vučković nedavno je promovisala spot za novu numeru pod nazivom „Uzbuna“, kojom je i promovisala CD „Dobro došao u klub“. Harizmatična pevačica uradila je ekranizaciju svoje nove pesme u Zagrebu, a reditelji Dafna Jemeršić i Predrag Ličina odlučili su da većinu scena snime u luna-parku. Četrdesetogodišnja Hrvatica blistala je na setu u kratkoj suknji i zanimljivom teget džemperu sa belim zvezdama, a dok je radila na spotu u ekipi sa kojom je sarađivala vladala je pozitivna atmosfera.
Autori ove pesme dobro su poznati dvojac Miloš Roganović i Filip Miletić koji su uradili veći broj numera sa njenog novog albuma i sa kojima Vučkovićeva uspešno sarađuje više od godinu dana.
Lepa dama će posle kraće pauze koju je napravila kada je rodila Aleksandra, koji sada ima deset meseci, u narednom periodu ponovo raditi u punom zamahu. Malu pauzu napraviće tokom katoličkog „Božića“ koji će provesti u svom domu, čemu se neizmerno raduje jer će to biti prvi praznik koji će proslaviti sa sinom. Najradosniji hrišćanski praznik oni će provesti u društvu najbližih članova porodice i prijatelja u veseloj atmosferi, ukrašavajući kuću i praveći kolače.
Godina koja je na izmaku bila je veoma burna za ovu pevačku zvezdu, ali će je ona pre svega pamtiti po rođenju sina što, kao i svaka majka, smatra najsrećnijim događajem u životu.
- Četrdesete su mi pred vratima, u njih sam ušla kao ponosna majka, koja u krilu drži svoj doživotni štit. Preda mnom je najlepša dekada mog života - rekla je nedavno Severina.
Zgodna Splićanka je svog mezimca rodila u vezi sa našim biznismenom Milanom Popovićem sa kojim se rastala pre nekoliko meseci. Iako su ona i otac njenog deteta u javnosti odavali utisak zaljubljenog para čiji je život poput bajke, ona je je odlučila da stavi tačku na njihovu vezu zbog neslaganja u karakterima, i da njihov sin ne bi odrastao u zategnutoj porodičnoj atmosferi. Zato se sa detetom ponovo preselila u Zagreb, a povod njenog prvog dolaska u Beograd posle raskida bio je dodela nagrada „Hello! Srbija ličnost godine“, kada joj je naš magazin uručio ovo laskavo priznanje.
Osim mnogobrojnih događaja na privatnom planu, zanosna brineta je tokom ove godine imala i brojne poslovne uspehe, a njena pesma „Italiana“, koju je otpevala sa "FM bendom", postala je regionalni hit.
- Ovu godinu pamtiću po rođenju svog sina, po sreći koja prati taj radostan događaj, po njegovom prvom osmehu upućenom baš meni, po lepim trenucima provedenim s njegovim ocem, po dobrom zdravlju koje me je služilo, po „Italiani“ koja je bila hit broj jedan u svim državama regije - izjavila je nedavno atraktivna dama.
Zanosna Severina jedva čeka da njeni obožavaoci čuju i preostale numere sa novog kompakt-diska koji je pripremala s velikom pažnjom i uz puno ljubavi. U stilu svetske zvezde potrudiće se da za mnoge svoje numere uradi i zanimljivu ekranizaciju, kao što je uvek do sada i činila. Pre snimanja novih spotova, Vučkovićevu očekuje novogodišnji nastup u jednom popularnom beogradskom klubu, dok će njen sin Aleksandar najluđu noć provesti u društvu Severinine najbliže familije.

Izvor: Life Content, Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti