Severina Vučković: Dani porodične sreće

Severina Vučković: Dani porodične sreće

Autor: | 06/03/2012

0

U porodici Severine Vučković i Milana Popovića danima se slavi rođenje njihovog sina Aleksandra. Pevačica, srpski biznismen i njihovi najbliži s nestrpljenjem su čekali dan kada će beba doći na svet. Čim je ugledala  sina, Severina, koja je u trideset devetoj godini prvi put postala majka, zaboravila je na sve komplikacije zbog kojih je poslednjih mesec i po dana provela u bolnici. Sve vreme uz nju je bio njen izabranik sa kojim je prošlog decembra proslavila godinu dana veze. Srpski milioner, tri dana pošto mu se rodio naslednik, odvojio se od najmilijih da bi sa prijateljima u Beogradu proslavio što je prvi put postao otac.
Dečakov dolazak na svet Severina i Milan su spremno dočekali. Detetovo ime izabrali su čim su saznali da će biti sin. Predlog „srpskog kralja bakra“ da mu daju ime po njegovom pokojnom ocu harizmatična pevačica je odmah prihvatila.
Otkako je postala majka Severini ne silazi osmeh sa lica. Jedna od najfatalnijih dama sa prostora bivše Jugoslavije na sve načine pokušava da se zaštiti i spreči da njen sin bude fotografisan, zbog čega je svakome ko nije član njene porodice, prijatelj ili iz odabranog lekarskog tima  zabranjen prilaz apartmanu u kojem je smeštena. Severinin oporavak teče po planu i dobro se oseća. Hrvatska zvezda za sada ne planira da angažuje dadilju, jer će joj oko bebe pomagati majka Ana, najstarija sestra Zdenka, kao i najbolja prijateljica Nevenka koja je medicinska sestra.
Jedna od onih koja je sa ushićenjem očekivala vesti iz splitskog porodilišta je i Severinina starija sestra Marijana Vučković-Popović, koja živi u Beogradu. Kada su joj javili da se rodio Aleksandar, bila je presrećna, a sestri je poručila da počne da razmišlja o rađanju drugog deteta.
- Svi smo dugo čekali Aleksandrovo rođenje. Srećna sam što je sve dobro prošlo i Severina i beba se odlično osećaju. Dete je nešto najlepše što može da se dogodi svakoj osobi i drago mi je što se i moja sestra ostvarila kao majka. Takođe mi je drago što je malo prikočila sa estradom i što je shvatila da život čine i neke druge stvari. Svi mi imamo svoju karijeru, onda prođu i tada samo možemo da se zapitamo šta smo u tom trenutku. Time što je postala majka i svojim fanovima je poslala poruku da se vole, ljube i rađaju decu - kaže Marijana za magazin „Hello!“.
Želje Severinine porodice da njeno prvo dete bude muško su im se ostvarile. Do sada su se u porodici Vučković rađale samo devojčice, zbog čega je sada uzbuđenje još veće.
- Naša majka Ana ne mora da mi kaže koliko je srećna jer mi je poznato koliko je želela da dobije muško unuče. Sestra Zdenka i ja imamo kćerke, tako da znam koliko joj znači Aleksandrovo rođenje - priča Marijana koja zbog obaveza još nije otišla u Split da poseti sestru i sestrića.
- Bebu još nisam videla. Uskoro ću otputovati u Split da ih posetim. Rekli su mi da je Aleksandar prelep i da liči na mamu.
Sa Severinom je već nekoliko nedelja i Marijanina kćerka Mia koja sa slavnom tetkom ima poseban odnos.
-Mia je otputovala u Split da bi Severini pružila podršku. Njih dve imaju poseban odnos, odlično se slažu. Rekla bih da su oni koji nemaju tetku  hendikepirani, jer sve ono što se ne govori majci, kaže se tetki. Sigurna sam da ću i ja sa Aleksandrom imati takav odnos - kaže na kraju Marijana i dodaje da bi volela da dečak od majke nasledi oči, istrajnost i glas, a od oca stas.

Piše: Sandra A. Rilak

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti