Severina Vučković: Krah uzbudljive ljubavne priče

Severina Vučković: Krah uzbudljive ljubavne priče

Autor: | 22/10/2012

0

Hrvatska muzička zvezda Severina Vučković posle višemesečnih nagađanja priznala je da je okončala vezu sa srpskim biznismenom Milanom Popovićem. Ovaj intrigantni par proveo je zajedno skoro dve godine, a iz uzbudljive romanse dobili su i sina Aleksandra koji je rođen početkom godine. Veza popularne pevačice i „kralja bakra“ na početku je ličila na scenario romantične komedije. Njih dvoje su se upoznali kada je Severina pevala na proslavi njegovog rođendana, u decembru 2010. godine, a ubrzo su otpočeli romansu, dok su ih mediji pratili u stopu.
Posle rođenja sina, lepa Splićanka retko je davala intervjue za medije, ali ipak nije mogla u potpunosti da sačuva svoj intimn život, jer su priče da u njihovoj nevenčanoj zajednici postoje veliki problemi bile sve češće. Kada je nedavno muzička zvezda odlučila da krsti svog sina u Rijeci bez prisustva oca, svima je bilo jasno da je njihovoj ljubavi došao kraj.
Vučkovićeva je hrvatskim medijima priznala da su problemi u njihovom odnosu počeli u trenutku kada su postali roditelji, ali su se na početku trudili da prevaziđu sve nedaće. Dok je, s jedne strane, zanosna brineta nastojala da se potpuno posveti svom jedincu, njen partner se nije najbolje snašao u ulozi oca i pored toga što je od početka njihove veze insistirao na potomstvu. Upravo zbog toga zanosna pevačica je proteklo leto i početak jeseni provodila uglavnom u Hrvatskoj, dok je Milan boravio u Beogradu, u svom penthausu i povremeno posećivao nju i Aleksandra. Ipak, to nije bilo dovoljno za spas njihove zajednice, pa je posle dugog razmišljanja Severina odlučila da okonča romansu, jer je i za njenog sina mnogo bolje da raste uz jednog srećnog, nego uz dva nesrećna roditelja.
Pevačica tvrdi da joj je jako žao što njen doskorašnji verenik nije prisustvovao krštenju njihovog deteta o čemu ga je više puta obavestila, ali i da će on imati priliku da viđa svoje dete uvek kada to bude želeo. I pored toga što se emotivni odnos sa Popovićem okončao, zgodna pevačica se ni zbog čega ne kaje jer se od početka rukovodila emocijama i pamtiće samo lepe uspomene, naročito što je sa njim dobila i Aleksandra, koji je na svet došao iz ljubavi, kao željeno dete. Poznata kao jaka osoba, nimalo je ne plaši činjenica da će biti samohrana majka i sigurna je da će svog mališana uspeti da vaspita tako da postane dobar i pošten čovek.
Osim što će u narednom periodu biti maksimalno posvećena malom Aleksandru, ponosna majka se polako vraća i koncertnim aktivnostima, a druženje sa publikom joj uvek iznova vraća osmeh na lice. Istovremeno ona završava i svoj novi CD, koji će nositi naziv „Dobro došao u klub“, koji će publici predstaviti u decembru.
Posle neizbežnog rastanka koji je došao kao poslednica različitih karaktera, Severina mnogo vremena provodi i sa svojim prijateljima, a krajem prošle nedelje je u Zagrebu gostovala u jednoj radio-emisiji sa svojim dugogodišnjim saradnikom i dobrim drugom Sašom Lošićem Lošom, sa kojim se uvek lepo provede.

Tekst: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti