Ana Bebić: Emotivni sklad

Ana Bebić: Emotivni sklad

Autor: | 08/12/2012

0

Pevačica "FM benda" Ana Bebić pre više od mesec dana vratila se iz Hrvatske, gde je sa porodicom provela čitavo leto i početak jeseni, a posle odmora ponovo je spremna za velike poslovne poduhvate. Simpatična pevačica će se sa svojim emotivnim partnerom, talentovanim kompozitorom i producentom Filipom Miletićem i njegovim saradnikom, tekstopiscem Milošem Roganovićem uskoro predstaviti publici novom hit numerom.
- Odlučila sam da ovog puta veći deo leta provedem u Hrvatskoj jer već četiri godine nisam imala priliku da duže od nekoliko dana po setim moju porodicu u Metkoviću. Bilo mi je vrlo lepo. Dok sam boravila tamo imala sam nekoliko nastupa sa FM bendomi Severinom Vučković, a u Beograd sam dolazila kada su moje obaveze to zahtevale - počinje priču Ana.
- Filip i Miloš pripremaju novu pesmu za naš "FM bend" koju planiramo da objavimo za mesec dana. Biće to jedna brza numera koja će razveseliti publiku u hladnim danima. Njih dvojica su trenutno najbolji autori u Srbiji, pa sam sigurna da ćemo imati veliki hit.
Šarmantna pevačica nedavno je odlučila da počne da trenira borilačku veštinu tai bo i da na taj način održava kondiciju.
- Bitno mi je da budem fizički aktivna, pa često preko zime odlazim na bazen. Kada sam se vratila iz Hrvatske, odlučila sam da krenem na časove tai-boa. Imam odlične instruktore koji na pravi način znaju da motivišu, zbog čega sam veoma srećna. Oduvek sam volela grublje sportove u kojima postoji konkretna akcija, pa smatram da je tai bo pravi izbor za mene - kaže Ana, studentkinja druge godine menadžmenta u kulturi i medijima na "Megatrend" univerzitetu.
Ana Bebić i njen partner, uspešni kompozitor Filip Miletić letos su se našli u centru medijskog skandala zbog čega su odlučili da svoju vezu više javno ne eksponiraju.
- Kao što vidite, Filip i ja smo još zajedno pa je očigledno da smo prevazišli sve što se dešavalo. Uživamo u vezi i maksimalno smo posvećeni i emocijama i poslu. Odlučila sam da ne pričam previše o njemu jer imam loša iskustva. Na početku sam želela da podelim sve lepo što mi se dešava sa javnošću, ali se ispostavilo da to nije najbolje rešenje - zaključuje Ana.

Piše: Ivana Nikolić

Foto: Miša Obradović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin