Severina Vučković: Raspevani trudnički dani

Severina Vučković: Raspevani trudnički dani

Autor: | 29/11/2011

0

Hrvatska pop zvezda Severina Vučković ni u trudnoći nije želela da se odrekne muzike i svog posla, pa poslednjih meseci vredno radi u beogradskom studiju mladih i uspešnih kompozitora i producenata Filipa Miletića i Miloša Roganovića. Pošto je u petom mesecu trudnoće odlučila da prestane da nastupa, harizmatična pevačica, koja će u januaru dobiti dete sa srpskim biznismenom Milanom Popovićem, posvetila se pripremanju pesama za novi album koji planira da izda na proleće sledeće godine. Kao najavu za novi CD, Severina je najpre promovisala pesmu „Bred Pit“ koja je za kratko vreme postala najslušanija pesma na prostoru bivše Jugoslavije, a 22. novembra objavila je i baladu „Grad bez ljudi“, za koju veruje da će je publika zavoleti. Odluku da trudničke dane provede radno donela je jer je želela da taj period života provede u što lepšoj atmosferi.
- Lepo mi je u studiju. Ovde sam okružena dragim ljudima i uživam. Na taj način mi vreme brže prolazi - kaže zanosna brineta koja je veoma uzbuđena zbog premijere svog novog singla.
- Moji saradnici i ja nismo mogli da odolimo a da ovu pesmu ne objavimo pre proleća kada će izaći CD. To je ženska balada, mada i muškarci mogu da uživaju u njoj. Govori o velikoj tuzi, o samoći, pa čak i o otuđenju. S druge strane, ona zvuči herojski i daje nadu da će jednom sve biti bolje i da će se pojaviti svetlost na kraju tunela. Ja sam je zavolela zato što je ispunjena emocijama, koje ne proživljavam sada, ali to su stvari koje proživite tokom života.
Dok slobodne trenutke provodi u društvu svog verenika i dragih ljudi, atraktivnoj Splićanki prija i radna atmosfera i zato je često u društvu svojih saradnika sa kojima je izgradila prijateljski odnos.
- Filipa i Miloša sam upoznala prošle godine u ovo vreme pošto sam na radiju čula jednu numeru i želela sam da se upoznam sa autorima te pesme. Ubrzo smo se sreli i čim sam čula neke njihove kompozicije, znala sam da je r o veoma talentovanim i kvalitetnim kompozitorima. Najpre smo snimili pesmu „Bred Pit“, a sada ćemo čitav album uraditi zajedno. Kompozicije se još rade, kada će biti gotove ne znam, ali planiramo da na proleće objavimo album.
Iako se poslednjih nedelja dosta pisalo o njenom privatnom životu, pre svega o izgradnji salaša nadomak Novog Sada, gde će navodno živeti sa svojim verenikom, ali i o tome da čeka sina kome će dati ime Aleksandar Ivan, Severina tvrdi da ne želi da otkriva tako intimne detalje iz svog života.
- To su previše privatne stvari koje volim da sačuvam za sebe - tvrdi ova zgodna dama koja i u sedmom mesecu trudnoće odlično izgleda u mini haljini.
Kako je do sada Novu godinu uglavnom providila radno, Severina će ovog puta taj praznik provesti u svom domu.
- Sada ne nastupam. Ja sam obična domaćica koja povremeno radi u studiju, jer ima silnu želju da snimi neku pesmu -na kraju razgovora kaže lepa brineta.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti