Ana Bebić i Filip Miletić proveli nezaboravno letovanje na Skijatosu

Ana Bebić i Filip Miletić proveli nezaboravno letovanje na Skijatosu

Autor: | 07/09/2014

0

Pop pevačica Ana Bebić i njen emotivni partner, uspešni kompozitor i producent Filip Miletić nedavno su proveli petnaest nezaboravnih dana na grčkom ostrvu Skijatos, gde su u društvu prijatelja uživali u prelepom morskom ambijentu. Sa željom da se dobro odmore, a da istovremeno dožive adrenalinsku zabavu družina je izabrala malo ostrvo na Egejskom moru koje ih je oduševilo.
Filip i ja ove godine letovali smo u društvu zajedničkih prijatelja. Prvobitni plan nam je bio da jedrilicom odemo na Skijatos, ali smo na kraju odustali od te ideje. Pošto nismo putovali preko agencije, već prvog dana doživeli smo pravu malu avanturu dok smo tražili smeštaj, ali smo se odlično snašli - počinje priču Ana.
Predivno smo se proveli i lepo odmorili. I Filip i ja volimo aktivan odmor i uživamo u naletu adrenalina, pa smo se potrudili da se oprobamo u mnogim sportovima na vodi. Oboje smo se tamo prvi put oprobali u vožnji kajaka. Filip je naročito uživao u skijanju na vodi, dok ja taj sport dugo već praktikujem pa mi nije bio previše privlačan. Meni je bilo podjednako lepo i da se izležavam na plaži i fotografišem Filipa dok vozi skije ili skuter - kaže lepa dvadesetosmogodišnjakinja i otkriva šta joj se posebno dopalo.
- Pošto se pista aerodroma na Skijatosu nalazi odmah pored puta odlučili smo da jednog dana u automobilu sačekamo sletanje aviona. Bilo je vrlo uzbudljivo kada je avion prošao svega desetak metara iznad nas, a čitav događaj smo snimili telefonom.
Zgodna pevačica objašnjava da je u društvu dečka i prijatelja svake večeri odlazila u restorane gde su isprobavali različite specijalitete.
- Trudili smo se da svakog dana idemo na drugu plažu, a svake večeri odlazili smo u neki novi restoran. Filip je najviše uživao u ribi i plodovima mora, dok sam ja radije jela piletinu ili pastu, kao i dagnje koje od svih morskih plodova najviše volim. Naravno, gotovo nijedan dan nam nije prošao bez girosa.
Povodom nedavnih napisa u medijima da simpatična Hrvatica i njen partner planiraju potomstvo, kaže:
- Što se tiče planova za potomstvo to su naše intimne stvari o kojima ćemo pričati kada za to bude došlo vreme.
Posle boravka na Skijatosu, Bebićeva je otputovala kod svojih roditelja u Metković, gde će joj se uskoro pridružiti i partner, gde oboje planiraju da počnu da uče da voze kajt.
- Filip trenutno ima obaveze u Beogradu, ali će ubrzo doći u Hrvatsku. Tada planiramo da se oprobamo u kajtu jer je u blizini Metkovića ušće Neretve pa postoje odlični prirodni uslovi za taj sport - kaže Ana koja će sledećeg meseca publiku obradovati novom pesmom.
- Nedavno sam snimila numeru čiji je radni naslov „Smajli“. Autori pesme su Filip i njegov dugogodišnji saradnik Miloš Roganović, a po povratku u Srbiju očekuje me i snimanje spota. Promocija novog singla biće organizovana u septembru i sa nestrpljenjem čekam taj dan.

Tekst: Ivana Nikolić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin