Severina: Povratak na scenu pesmom “Italiana” (Video)

Severina: Povratak na scenu pesmom “Italiana” (Video)

Autor: | 03/06/2012

0

Dugoočekivani singl hrvatske pevačice Severine publika je premijerno imala priliku da vidi i posluša u finalu “Survajvera”. Osim nje posle dužeg vremena na sceni se pojavila i Ana Bebić.
Pred prepunim studijom TV “Prve” Severina je premijerno izvela svoju najnoviju pesmu! Publika je sve vreme propratila nastup aplauzom, a hrvatska pevačica nikad bolje nije izgledala! Ona se samo nekoliko meseci posle porođaja vratila na scenu i to nastupom u finalu “Survajver”. Novi singl “Italiana” snimila je sa FM bendom, grupom koju su oformili pevačica Ana Bebić i producentski duo Filip Miletić i Miloš Roganović, za koji Severina uskoro planira da snimi i atraktivni spot.
Severina je u uskoj haljini Lanvin haljini iz nove prolećne kolekcije pokazala da i dalje nije u potpunosti skinula stomačić posle porođaja, ali to se zaista jedva primećivalo. Hrvatska pevačica izgledala je kao tinejdžerka, ali s obzirom da je izvela nastup sa Anom našoj pevačici dala je i više nego dovoljno prostora na bini.
Pop pevačica Severina izabrala je finale surovog rijalitija za “prvi radni dan nakon porodiljskog”. Iako su isto veče za premijere novih pesama izabrali i Nataša Bekvalac i pobednik Prvog glasa Srbije Davor Jovanović, sva pažnja publike i mnogobrojnih novinara u studiju, bila je usmerena na seksi Seve i Anu Bebić koja joj je pravila društvo u pesmi i na sceni finalne večeri rijalitija.
Tri meseca nakon što je postala mama malenom Aleksandru, Severina izgleda kao “pre trudničkog”, što je nedavno i pokazala provokativnim slikama na Fejsbuku kojima je proslavila rođendan sa svima nama.

Izvor: Smedia, Mondo

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti