Severina Vučković: Povratak u velikom stilu

Severina Vučković: Povratak u velikom stilu

Autor: | 26/07/2012

0

Posle velikog uspeha pesme Italiana, pevačica Severina Vučković već nekoliko nedelja snima spot za tu numeru sa članovima FM benda, koji čine Ana Bebić, Filip Miletić i Miloš Roganović. Lepa Hrvatica i njeni saradnici prve kadrove snimili su u Hrvatskoj, na zatvorenom autoputu kod Velike Gorice i na Trgu bana Jelačića u Zagrebu, a narednih sedmica snimano je i u drugim gradovima u regionu u kojima je ovaj singl za kratko vreme postao najveći letnji hit. Na ovakav korak pop zvezda i autori numere odlučili su se zbog velikog uspeha Italiane, koja je za mesec dana oborila sve rekorde i imala gotovo devet miliona pregleda na Jutjubu.
- Prve kadrove snimili smo na autoputu, gde su Severina i Ana Bebić vozile automobil, dok smo Miloš i ja bili autostoperi. One pristaju da nas po-vezu, pa tokom puta sve četvoro pravimo žurku - kaže Filip Miletić.
Ovi kadrovi napravljeni su kao rimejk antologijskog filma Telma i Luiz. Dok je Severini pripala uloga Telme, Ana se odlično snašla kao Luiz.
- Draga mi je Telma i ne mislim da je film Telma i Luiz mračan. Inače, ja retko vozim pa mi je bilo zanimljivo da tokom snimanja malo izludujem na autoputu - rekla je Severina za hrvatske medije.
Interesantni kadrovi snimljeni su i na Trgu bana Jelačića, a osim izvođača Italiane tu su se našli i fanovi hrvatske zvezde koji su izabrani na audiciji. Naime, svi ljubitelji ove pesme imali su priliku da nauče koreografiju, a najbolji među njima pojaviće se u spotu.
- Odlična atmosfera osetila se čim sam došla na set u Zagrebu. Čitava ekipa pevala je pesmu sve vreme snimanja, ali i u pauzama, što je bio odličan znak. Rad sa Severinom bio je jednostavan, jer ga ona takvim i učini. Najlepši trenutak je bio onaj kada smo svi u glas pevali Italianu i plesali osmišljenu koreografiju. Tokom rada se osetila pozitivna energija koju ćemo, nadam se, preneti i na gledaoce - kaže Ana Bebić.
Ekranizacija ove numere trajaće celih mesec dana, a Severina i FM bend obići će čitavu bivšu Jugoslaviju.
- Osim u Zagrebu, snimaćemo i u Beogradu, Skoplju, Bosni, Crnoj Gori i Sloveniji. Odlučili smo se za ovakav korak jer smatramo da Italiana to zaslužuje. Ta pesma je za kratko vreme postigla nezapamćeni uspeh - kaže Filip Miletić.
- Dobijamo mnoge pozitivne reakcije iz svih republika bivše Jugoslavije pa smo odlučili da u svakoj od njih snimimo deo spota. Italijanski pevač Rikardo Longo, koji je gost u našoj numeri, pričao mi je da je dobijao odlične reakcije i u Italiji gde je mnogo ljudi bilo zainteresovano da učestvuje u spotu - otkriva poznati kompozitor koji krajem godine ima velike planove za FM bend.
- Miloš i ja dugo želimo da imamo sopstveni bend i sada je došlo vreme da ostvarimo taj san. Ukoliko se držimo poslovice da se po jutru dan poznaje i uzmemo u obzir uspeh Italiane, mislim da nas čekaju lepi poslovni uspesi. Mi smo već vredno radili i pripremili čitav album, plan nam je da naredni singl objavimo na jesen dok će CD sačekati kraj godine - zaključuje Miletić.

Piše: Ivana Nikolić

Foto: Mare Milin

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin