Ana Bebić: Pretpraznična euforija

Ana Bebić: Pretpraznična euforija

Autor: | 29/12/2011

0

Talentovana pevačica i nekadašnja učesnica takmičenja „Operacija trijumf“ Ana Bebić, koja živi i radi u Beogradu, pred odlazak u rodni Metković u Hrvatskoj odlučila je da svoje najmilije obraduje poklonima.
- Sredinom nedelje odlazim u rodni grad čemu se neizmerno radujem. Mami sam kupila majicu i minđuše, a sestri, koja je udata, pidžamu. Bratu sam kupila masku za „ajfon“, a tati majicu. U porodičnom domu ostaću do 30. decembra kako bih Novu godinu dočekala u Beogradu - na početku razgovora za magazin "Hello!" kaže šarmantna pevačica, koja je u emotivnoj vezi za muzičkim producentom i kompozitorom Filipom Miletićem.
- Neću nastupati za novogodišnje praznike, jer ću pre toga raditi u Crnoj Gori. Jedva čekam da stignem kod mojih na kićenje jelke za katolički Božič, 25. decembra. Biće i poklona ispod jelke, a ja sam se potrudila da ih sve obradujem. Već sam kupila jelku i sa uživanjem sam je okitila, kao i ceo stan - kaže simpatična dvadesetpetogodišnjakinja koja sama živi u beogradskom stanu. Brucoš je na Fakultetu za kulturu i medije u Beogradu i kaže da uspeva da ukopi sve obaveze: snimanje novih pesama, nastupe i studiranje.
- Album će mi izaći na proleće, a sada smo u fazi biranja pesama. Osim mog dečka Filipa, u pisanju pesmama učestvuje i Miloš Roganović. Vrlo sam nestrpljiva i verujem da će se čekanje isplatiti, jer spremamo nešto posebno - kaže Ana koja je u Filipovom studiju u poslednje vreme bila dosta u Severininom društvu jer se hrvatska zvezda odlučila za autorski tandem Roganović-Miletić.
- Severina je vrlo prijatna, pevala sam ranije sa njom u „Areni“, pa znam da je divna osoba. Sada sam pozitivno mišljenje o njoj samo učvrstila. Što su ljudi veće zvezde normalniji su. Pošto je često u studiju kod mog Filipa, baš su se sprijateljili - govori pevačica koja planira daposle praznika ode na skijanje sa Filipom kako bi konačno naučila da se spušta niz strmine.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin